Extract de Coacaze Negre 250ml Pegasus VItae

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6425878200491

Produs nou

Pegasus Vitae
Obtine o reducere. Detalii

19,50 lei

Descriere

Extract de coacaze negre Pegasus Vitae, produs suta la suta natural, fara adaos de zahar, fara coloranti si fara conservanti. Este obtinut din fructe proaspete si sanatoase, atent selectionate, spalate si presate la rece. Extractul astfel obtinut este in continuare pasteurizat si ambalat in Bag in Box, ambalaj steril ce asigura pastrarea aromei si a gustului pe o perioada indelungata. Produsul nu contine substante cu potential alergenic (conservanti, coloranti sau alti aromatizatori ori indulcitori alimentari).

Stiati ca?

Pegasus a fost in mitologia greaca un cal inaripat, fiul lui Poseidon si a gorgonei Medusa. Conform legendei, puterile supanaturale ale calului Pegas se datorau faptului ca aceasta se hranea cu fructul catinei. De altfel catina era foarte apreciata pentru efectele sale binefacatoare inca de pe timpul Imperiului Grec si a celui Roman.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Extract de Coacaze Negre 250ml Pegasus VItae

Extract de Coacaze Negre 250ml Pegasus VItae

Extract de coacaze negre Pegasus Vitae, produs suta la suta natural, fara adaos de zahar, fara coloranti si fara conservanti. Este obtinut din fructe proaspete si sanatoase, atent selectionate, spalate si presate la rece.

Da Nu