Cicoare Macinata 500g Leroux

Ultimele bucati in stoc!

3067140036358

Produs nou

Leroux

20,50 lei

Descriere

Cicoare macinata Leroux, produs obtinut prin procesari minime, lipsit in mod natural de cofeina. Recomandari: gustul usor caramelizat si dulceata cicorii Leroux o fac ideala pentru a fi servita simpla, infuzata in apa sau introdusa in cafea. Adaugata in cafea, ii intensifica acesteia gustul si ii reduce continutul de cofeina. Ingrediente: cicoare prajita.

Stiati ca: ca planta medicinala, cicoarea se foloseste in tratamente privind hepatita cronica, dischinezia biliara, constipaţia cronica, in aplicaţii dermatologice (furunculoze, acnee), in anemii, digestie lenesa, pietre la rinichi si la vezica, litiaze, infecţii urinare. Deci decoctul de cicoare revigoreaza activitatea ficatului si a rinichiului, regularizeaza digestia, produce diureza, este un bun agent laxativ si depurativ (curaţa organismul de toxine, purifica sangele). Tonic general bun, o contribuţie importanta avand-o fosforul.

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1312 kJ / 313 kcal

Proteine: 0 g

Grasimi: 3.7 g

Carbohidrati: 48.21 g

Sodiu: 0.31 g.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Cicoare Macinata 500g Leroux

Cicoare Macinata 500g Leroux

Cicoare macinata Leroux, produs obtinut prin procesari minime, lipsit in mod natural de cofeina. Recomandari: gustul usor caramelizat si dulceata cicorii Leroux o fac ideala pentru a fi servita simpla, infuzata in apa sau introdusa in cafea. Adaugata in cafea, ii intensifica acesteia gustul si ii reduce continutul de cofeina.

Da Nu