Miere Bio & Naturale

54 produse
pe pagina
29,50 lei
Mai inchisa la culoare si greu cristalizabila, este de 20 de ori mai bogata in calciu si magneziu decat mierea obisnuita, minerale mult mai usor asimilabile in organismul uman decat cele din suplimentele nutritive.
30,50 lei
Mierea de mana contine mai multe minerale si uleiuri esentiale si are o aroma mai puternica prin comparatie cu celelalte tipuri de miere
33,00 lei
Mierea din flori de salcam cu o aroma delicata, subtila. Are proprietati curative remarcabile, fiind o sursa de minerale si vitamine, are proprietati antibacteriane , antimicotice si antioxidante, este laxativ natural, antiinflamator, calmant si cicatrizant, are efect emolient pentru piele.
38,00 lei
Mierea de padure are aroma puternica fiind mai bogata in uleiuri esentiale decat alte tipuri de miere, are mai putina glucoza si este mai bogata in dextrine.
38,50 lei
Mix cremos de miere si laptisor de matca este un supliment energizant ideal dimineata, pentru vitalitate sau pe parcursul zilei. Actiuni: tonic general, vitaminizant si energizant natural, combate stresul si oboseala, - cresta puterea de concentrare, este antibacteriana, antiinflamatoare si antioxidanta.
44,00 lei
Buddha Calm de la ALBeeNA, amestec cremos de miere cruda de rapita, Ashwagandha KSM-66 (extract standardizat concentrat din radacina de Whitania somnifera) si polen crud de salcie. Acest Mix cremos 100% natural este un produs apiterapeutic premium, preparat la rece din ingrediente pure neprocesate.
47,00 lei
Propolisul (numit si clei de albine) este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, fiind considerat cel mai puternic antiinfectios cunoscut. Aliat natural puternic in lupta cu raceala si gripa, este folosit in scopuri terapeurice din cele mai vechi timpuri fiind bactericid, antiviral, antimicotic, antiinflamator, anestezic, analgezic, regenerant si...
49,50 lei
Apicol 12Gamma Apicol Science, un supliment apicol cu rol benefic in imbunatatirea tonusului si a vitalitatii organismului. Produsul are rol benefic: in structurarea si functionarea normala a maduvei spinarii, mentinerea sanatatii celulelor si distrugerea celor care au suferit mutatii, sustinerea fizica si emotionala pe perioadele de stres in cazul...
49,50 lei
Cocktail apicol pentru copii Apilife un ajutor pentru intarirea sistemului imunitar
53,50 lei
Laptisorul de matca este o secretie a glandelor hipofaringiene ale albinelor, destinata hranirii tuturor larvelor in primele lor zile si a reginelor pe tot parcursul vietii, astfel incat acestea din urma traiesc de zece ori mai mult decat albinele lucratoare. Este un produs apicol exceptional cu proprietati imunostimulatoare si vindecatoare remarcabile.
58,50 lei
Mierea de albine este un produs natural unic. Are o excelenta actiune antiinflamatorie, antibacteriana, analgezica si expectoranta.
69,00 lei
Tonic Regal Apiland 10 fiole x 10 ml fiole cu laptisor de matca miere si ginseng
83,00 lei
Apicocktail Apilife cocktail apicol preparat dupa reteta dr Stefan Stangaciu din pastura laptisor de matca apilarnil propolis miere si polen
84,00 lei
Apisan Forte este un supliment nutritiv apicol suta la suta natural obtinut fara prelucrare termica Are un continut bogat in polen miere aminoacizi esentiali vitamine hidrosolubile si liposolubile hormoni enzime acizi nucleici ADN si ARN si substante antioxidante
88,00 lei
ApiHepato - Cocktail Apicol Apilife este un supliment alimentar pentru sanatatea ficatului, avand in compozitie miere, polen, pastura, propolis, apilarnil, laptisor de matca si armurariu.
149,00 lei
Apisan Forte este un supliment nutritiv apicol suta la suta natural obtinut fara prelucrare termica Are un continut bogat in polen miere aminoacizi esentiali vitamine hidrosolubile si liposolubile hormoni enzime acizi nucleici ADN si ARN si substante antioxidante
14,50 lei
Stoc epuizat
Mirea de tei este antiseptica, calmanta pentru sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator (astm si bronsite), probleme gastrointestinale si ale bilei, are efect revigorant cardiovascular, efect cicatrizant pentru arsuri.
17,00 lei
Stoc epuizat
Miere cu propolis si echihnacea Apilife Drd ing Dostetan Cornelia Abalaru apicultor
23,50 lei
Stoc epuizat
Miere poliflora ambalata la stick de 10g, tocmai buna pentru un ceai. Este din gama `Aurum Nobile Honey` de la Gold Demetra Honey, mierea pura romaneasca 100% naturala, ambalata intr-un proces automatizat perfect controlat, ce pastreaza intreaga bogatie oferita noua de albine.
24,00 lei
Stoc epuizat
Indicat pentru intarirea sistemului imunitar in cazuri de convalescenta, revitalizantul sustine organismul in anemii si avitaminoze, stres sau stari depresive, sustine activitea inimii si reglarea metabolismului (pt. scaderea in greutate), este indicat in boli de ficat, combate efectele alcoolismului si tabagismului.
25,00 lei
Stoc epuizat
Amestec de miere de albine minim 65 polen propolis si laptisor de matca Supliment alimentar 100 natural fara conservanti
26,00 lei
Stoc epuizat
Miere cu trandafir `ApicolScience`, supliment alimentar foarte nutritiv cu efecte benefice multiple asupra sanatatii organismului. Actiuni: sustine tonusul tractului digestiv, echilibrul mental, echilibrul acid si debutul somnului, ajuta la pastrarea confortului tenului si a pielii.
29,50 lei
Stoc epuizat
Miere de Rapita (Brasica napus) Apilife, este recomandata in afectiuni ale rinichilor. Brasica napus este planta oleaginoasa cultivata tot mai mult in ultimii ani, mierea ei recoltandu-se in luna mai, daca provine din insamantari de toamna. Datorita cristalelor sale foarte fine mierea are aspectul unei creme, este deci  "tartinabila" (ramane pe felia de...
Se afiseaza 25-48 din 54 articole

Miere Eco & Organice

   

Ce este mierea?

Mierea este un aliment natural extreme de valoros produs de albine prin trasformarea enzimatica a nectarului floral sau a unor sucuri extraflorale. Asadar, dupa origine sunt doua tipuri de miere naturala (evident intotdeauna doar produsa de albine): florala (din nectarul florilor) si extraflorala (miere de mana sau de padur...

   

Ce este mierea?

Mierea este un aliment natural extreme de valoros produs de albine prin trasformarea enzimatica a nectarului floral sau a unor sucuri extraflorale. Asadar, dupa origine sunt doua tipuri de miere naturala (evident intotdeauna doar produsa de albine): florala (din nectarul florilor) si extraflorala (miere de mana sau de padure).

Mierea de albine din nectarul florilor poate fi monoflora: miere de salcam, miere de tei, miere de floarea soarelui, miere de rapita si miere poliflora (din mai multe plante melifere): miere de mai, miere de balta, miere de faneata, etc. Mierea de mana poate fi obtinuta in zona padurilor de conifere (de brad, de pin, etc) sau in zona padurilor de foioase (de stejar, de fag, etc).

 

Aroma fiecarui tip de miere de albine este data de uleiurile eterice specifice plantelor melifere din care provine nectarul florilor. Asadar gustul mierii este evident dulce (nu toate tipurile de miere sunt la fel de dulci), cu nuante perceptibile complet diferite de la un sortiment la altul. 

 

Cristalizarea mierii

Cristalizarea mierii este un proces natural care certifica autenticitatea produsului. Calitatea mierii naturale nu este denaturata de fenomenul de cristalizare (popular se mai foloseste si termenul de miere zaharisita).

Cristalizarea survine datorita proprietatii glucozei de a forma cristale.  Recomandam ca mierea cristalizata sa se consume ca atare. Mierea nu trebuie incalzita peste 35-40 gr Celsius pentru a nu-i distruge toate enzimele si proprietatile active. 

 

Inlocuirea totala a zaharului cu miere, ajuta la diminuarea riscului de aparitie a diabetului si a obezitatii, boli din ce in ce mai raspandite in zilele noastre in special datorita alimentatiei.

In acest subcapitol gasiti mai multe tipuri de miere (miere poliflora, miere de tei, miere de salcam, miere de rapita, miere de mana, etc.) si combinatii de produse apicole cu miere.

Mai multe