Alune Tiger Decojite - Eco 250g Infinity Foods

Acest produs nu mai este in stoc

5028869061425

Produs nou

Infinity

22,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Alune tiger decojite Infinity Foods. Ingrediente: alune tiger* decojite. *cultivat ecologic. Poate contine urme de alte nuci, ocazional coji de nuci. Ambalaj de plastic nereciclabil.

Alunele tiger (chufa) sunt tuberculii comestibili ai plantei Cyperus esculentus (rogoz chufa, migdal de pamant, nut grass etc.), cu o aroma usor dulce cu tenta de nuci, prin comparatie cu cei amari de Cyperus rotundus (purple nutsedge) din aceeasi familie. Pentru ca sunt destul de duri, sunt in general imuiati in apa inainte de a fi consumati. Sunt o gustare populara in Africa de Vest, in Spania se folosesc pentru a prepara ‘Horchata’, o bautura nealcoolica ce are aspect alb laptos obtinuta din nuci tiger, apa si zahar, iar in unele state din Africa se folosesc pentru obtinerea unei bauturi vegetale folosita ca inlocuitor pentru lapte, ca atare sau la prepararea unor produse fermentate (iaurt etc.). Faina de alune tiger prajite este adaugata adesea in biscuiti si alte produse de patiserie, foloseste la prepararea de ulei, sapun si extracte de amidon, nugat, gem sau bere, este un agent de aromatizare in inghetata si in Nigeria sta la baza prepararii unei bauturi nealcoolice (kunnu) obtinuta la cald in general din cereale (mei sau sorg) si mirodnii (papadie, ghimbir, lemn-dulce) si zahar. Uleiul de nuci tiger este considerat a fi de inalta calitate, putand fi folosit ca atare in salate sau pentru prajit. 

Valori NutritionaleUM/100g
EnergiekJ1949
kcal467
Lipideg20,9
acizi grasi saturatig5,37
Carbohidratig50,5
zaharurig17,2
Fibreg11,1
Proteineg4,7
Sareg0,06

Agricultura UE/non-UE. Produs in Spania. Tara de provenienta: Anglia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-05-01
Cumparator verificat

Megusta

Multumesc , au ajuns la timp , sunt foarte bune .
High Quality ,Recomand

   Comentariul tau

   Alune Tiger Decojite - Eco 250g Infinity Foods

   Alune Tiger Decojite - Eco 250g Infinity Foods

   Alunele tiger chufa sunt tuberculii comestibili ai plantei Cyperus esculentus rogoz chufa migdal de pamant nut grass etc cu o aroma usor dulce cu tenta de nuci prin comparatie cu cei amari de Cyperus rotundus purple nutsedge din aceeasi familie Pentru ca sunt destul de duri sunt in general imuiati in apa inainte de a fi consumati

   Da Nu