Pudra Aloe Vera - 125g Pv Et

6090000241118

Produs nou

Paradisul Verde

19,00 lei

In stoc

Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Aloe Vera Pudra Paradisul Verde - pudra de aloe vera, specie de plante din genul Aloe ce creste in salbaticie in zonele cu climat tropical de pe intregul glob si este cultivata pentru utilizari agricole si medicinale. Este folosita si in scop decorativ, dezvoltandu-se cu succes in interior ca planta de ghiveci. Traditional este folosita ca remediu pentru pentru atenuarea durerilor cauzate de arsuri, in acest scop fiind utilizata local, si a castigat recent in popularitate ca agent anti-obezitate.

Aloe vera este des utilizata si in produsele cosmetice destinate ingrijirii faciale (produse de machiaj, produse pentru ingrijirea pielii, creme, sapunuri, produse pentru protectie solara, creme de ras sau sampoane) pentru efectul sau de hidratare si emoliere, este un ingredient folosit si in diverse betisoare parfumate si este utilizata si ca un conservant pentru alimentele proaspete sau pentru conservarea apei in fermele mici.

Produs/Cultivat in China. Tara de provenienta: Anglia.

Recenzii

Scrie o recenzie

Pudra Aloe Vera - 125g Pv Et

Pudra Aloe Vera - 125g Pv Et

Aloe vera este folosita traditional ca remediu pentru atenuarea durerilor cauzate de arsuri in acest scop fiind utilizata local si a castigat recent in popularitate ca agent anti obezitate

Produse asemanatoare