Capsule cu extract de Usturoi, Paducel si Vasc, 30cps Parapharm

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6421971000266

Produs nou

Diversi producatori
Obtine o reducere. Detalii

20,50 lei

Descriere

Supliment alimentar cu usturoi, paducel si vasc, intr-o formula noua enterosolubila ce asigura absorbtia totala a principiilor active, fara a avea efect laxativ. Aceasta combinatie nutritiva sustine functiile vitale ale organismului, intareste imunitatea si asigura o protectie antioxidanta excelenta.

Sunt capsule cu macerate uleioase, efectele lor datorandu-se celor 200 de substante active continute: vitamine, minerale, aminoacizi si enzime. Dintre microelemente este de remarcat continutul apreciabil de seleniu, sub forma de L- selenometionina, cel mai eficient blocator al radicalilor liberi din organismul uman.

 

Usturoiul (Allium sativum) este o planta comestibila folosita atat ca aliment si condiment, dar si in medicina populara, unde este considerat, impreuna de ceapa, un adevarat medicament. Are un continut foarte bogat in vitamine si substante minerale, fiind apreciat in Egiptul antic si pe timpul romanilor, un mijloc preventiv al bolilor contagioase. Studiile ulterioare au aratat ca usturoiul combinat cu mierea de albine sau cu alte produse naturale este benefic in prevenirea sau ameliorarea bolilor cardiovasculare, a tulburarilor digestive sau a pneumopatiilor. In plus, in afara efectului antimicrobian, are si unul antihelmintic (contra viermilor intestinali) si inhiba calcificarea vasculara la persoanele ce au colesterol ridicat in sange.

 

Paducelul (Crataegus monogyna) este un arbust din familia Rosaceae, cu flori albe si fructe rosii cu un miros caracteristic si gust amarui. Extractele de paducel sunt folosite pentru ameliorarea tulburarilor legate de problemele cardiace cu substrat nervos, ceaiul de paducel fiind administrat in tulburari de ritm cardiac (tahicardie paroxistica, extrasistole, tulburari cardiace de origine nervoasa), eretism cardiac, insuficienta cardiaca, angina pectorala stadiile I si II, algii precordiale sau tahicardie, afectuni cardiace cu substrat nervos, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, aritmii si hipertensiune arteriala.

 

Vascul (Viscum album) este o planta semiparazita cu fructe sticloase verzi la inceput, ce devin apoi albicioase. Creste pe tulpinile gazdei si se pune la usi de Craciun pentru protectie si spor in casa. Ramurile tinere cu frunze sunt folosite in scop terapeutic, avand efect vasodilatator, hipotensiv, de reducere a ritmului cardiac, cardiotonic si antispasmotic, de calmare a inimii agitate, antitumoral si hemostatic.

 

Ingrediente/capsula:

macerat uleios standardizat din usturoi (Allium sativum) 1:1 - 150 mg, macerat uleios standardizat din fruct de paducel (Crataegus oxyacantha - linne) 1:2 - 60 mg, macerat uleios standardizat din vasc alb (viscum album) - 60 mg, gelatina, glicerina, apa purificata.

 

Mod de administrare:

Se recomanda adultilor si copiilor cu varsta de peste 12 ani sa consume cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta inainte de mesele principale.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Capsule cu extract de Usturoi, Paducel si Vasc, 30cps Parapharm

Capsule cu extract de Usturoi, Paducel si Vasc, 30cps Parapharm

Supliment alimentar cu usturoi paducel si vasc intr o formula noua enterosolubila, ce asigura absorbtia totala a principiilor active fara a avea efect laxativ.

Da Nu