Ulei Ti Tree 10ml Fares

Acest produs nu mai este in stoc

5941141002094

Produs nou

Fares

18,00 lei

Descriere

Ulei esential "Ti Tree - A12" Fares. Contine terpineol, cineol, pinen, terpinen. Uleiul volatil de ti tree este un ingredient frecvent utilizat in sapunuri, deodorante, dezinfectante, precum si in practica chirurgicala si dentara, este foarte pretios pentru intarirea sistemului imunitar, utilizat sub forma de comprese este eficient contra intepaturilor de insecte si pentru mentinerea sanatatii pielii, improspateaza, revitalizeaza, confera multumire si implinire.

Ti tree/tea tree (Melaleuca alternifolia) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia, al carui nume nu are nici o legatura cu cel al arborelui de ceai (Camelia sinensis). Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele sale pentru piele, iar odata adus in Europa (in jurul anului 1927), proprietatile sale fiind rapid recunoscute si aici. In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, uleiul esential de ti tree a fost inclus in trusele militare de prim ajutor pentru trupele care luptau in zonele tropicale.

Mod de intrebuintare:

 • In uz intern se iau 3-5 picături de ulei esenţial de 3 ori pe zi, amestecate cu o lingurita de miere sau o bucatica de paine (mai ales in cazul diabeticilor), timp de 7-14 zile. Dupa o pauza de 2 saptamani, cura se poate repeta.
 • In uz extern se poate folosi la inhalatii, aromaterapie sau masaj, in apa de baie, sub forma de comprese sau ca solutie otica.

Produs in Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Ti Tree 10ml Fares

Ulei Ti Tree 10ml Fares

Ulei esential Ti Tree A12 Fares Contine terpineol cineol pinen terpinen

Da Nu