Tinctura Paducel 50ml Plantextrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739000298

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

22,00 lei

Descriere

Tinctura de paducel (Crataegus monogyna) este un extract vegetal concentrat (TM-Tinctura mama) obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane din 1.7kg de fructe proaspete de paducel, la 1 l tinctura. Contine alcool etilic de cereale 55% din volum. Supliment alimentar ce actioneaza la nivelul inimii, al sistemului circulator si al celui neurovegetativ.

Tincturile mama sunt extracte hidro-alcoolice concentrate, obtinute din plante proaspete culese din habitatul lor natural, din zone nepoluate certificate ca zone ecologice, sau din culturi ecologice proprii. Se folosesc ca materii prime in homeopatie sau se administreaza ca atare in fitoterapie.

Paducelul (Crataegus monogyna) este un arbust din familia Rosaceae cu flori albe si fructe rosii cu un miros caracteristic si gust amarui. Extractele de paducel sunt folosite pentru ameliorarea tulburarilor legate de problemele cardiace cu substrat nervos, ceaiul de paducel fiind administrat in tulburari de ritm cardiac (tahicardie paroxistica, extrasistole, tulburari cardiace de origine nervoasa), eretism cardiac, insuficienta cardiaca, angina pectorala stadiile I si II, algii precordiale sau tahicardie, afectuni cardiace cu substrat nervos, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, aritmii si hipertensiune arteriala.

Actiuni:

efect tonic cardiac, amelioreaza circulatia coronariana cerebrala si periferica, este hipotensiv, bradicardizant (scade frecventa cardiaca) si sedativ cardiac.

Recomandari:

pentru sustinerea fuctionarii inimii si normalizarea tensiunii arteriale, stari de angoasa cu palpitatii, distonii neurovegetative (spre exemplu la menopauza), insomnia cardiacului.

Mod de administrare:

cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, diluate in putina apa, dar se va solicita avizul unui medic specialist. Contraindicatii: in primul trimestru de sarcina, copiilor sub 12 ani.

Asocieri recomandate:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

4

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-04-03

Vreau extract hidroalcolic de paducel 1000 mg. Aveti?

Raspuns
Buna ziua, daca este extract hidroalcoolic atunci se vinde la "ml". Se masoara in "mg" extractele uscate care le gasiti sub forma de comprimate sau incapsulate. Daca puteti sa ne dati mai multe detalii despre produs poate reusim sa-l identificam si sa va putem si ajuta.

   Comentariul tau

   Tinctura Paducel 50ml Plantextrakt

   Tinctura Paducel 50ml Plantextrakt

   Are efect tonic cardiac, amelioreaza circulatia coronariana cerebrala si periferica, este hipotensiva, bradicardizanta (scade frecventa cardiaca), sedativa cardiaca.

   Da Nu