Tinctura Paducel 50ml Plantextrakt

5944739000298

Produs nou

Plantextrakt

11,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

Tinctura de paducel (Crataegus monogyna) este un extract vegetal concentrat (TM-Tinctura mama) obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane. Tincturile mama sunt extracte hidro-alcoolice concentrate, obtinute din plante proaspete culese din habitatul lor natural, din zone nepoluate certificate ca zone ecologice, sau din culturi ecologice proprii. Se folosesc ca materii prime in homeopatie sau se administreaza ca atare in fitoterapie. Raport de extractie: 1,7 kg fructe proaspete de paducel la 1 l tinctura. Actiuni: are efect tonic cardiac, amelioreaza circulatia coronariana cerebrala si periferica, este hipotensiva, bradicardizanta (scade frecventa cardiaca), sedativa cardiaca. Nivele la care poate actiona in organism: inima, sistem circulator, sistem neurovegetativ. Recomandari principale: sustine buna fuctionare a inimii si normalizarea tensiunii arteriale. Alte recomandari: stari de angoasa cu palpitatii, distonii neurovegetative (spre exemplu la menopauza), insomnia cardiacului. Mod de administrare: cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, diluate in putina apa. Pentru administrare se va solicita avizul unui medic specialist. Contraindicatii: in primul trimestru de sarcina, copiilor sub 12 ani. Propuneri de asocieri:

 • in distonii neurovegetative la menopauza, cu extract din amenti de salcie;
 • pentru reducerea tensiunii arteriale, cu tinctura de leurda si/sau extract din mladite de maslin;
 • in insomnia cardiacului, cu tinctura de valeriana.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(2 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (2)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-04-03

Buna ziua, daca este extract hidroalcoolic atunci se vinde la "ml". Se masoara in "mg" extractele uscate care le gasiti sub forma de comprimate sau incapsulate. Daca puteti sa ne dati mai multe detalii despre produs poate reusim sa-l identificam si sa va putem si ajuta.

   Nota 
   2018-04-03

   Vreau extract hidroalcolic de paducel 1000 mg. Aveti?

     Comentariul tau

     Tinctura Paducel 50ml Plantextrakt

     Tinctura Paducel 50ml Plantextrakt

     Are efect tonic cardiac amelioreaza circulatia coronariana cerebrala si periferica este hipotensiva bradicardizanta scade frecventa cardiaca sedativa cardiaca

     Da Nu