Tinctura Anghinara 50ml Plantextrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739000212

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

22,00 lei

Descriere

Tinctura de Anghinara (Cynara scolymus) este un extract vegetal concentrat (TM-Tinctura mama) obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane din 950g din planta intreaga proaspata de anghinara, la 1 l tinctura. Contine alcool etilic de cereale 55% din volum.

Tincturile mama sunt extracte hidro-alcoolice concentrate, obtinute din plante proaspete culese din habitatul lor natural, din zone nepoluate certificate ca zone ecologice, sau din culturi ecologice proprii. Se folosesc ca materii prime in homeopatie sau se administreaza ca atare in fitoterapie.

Anghinarea este este o planta care iubeste soarele, crescand doar in sudul tarii noastre, unde a fost adusa din zona mediteraneana. Se pare ca numele `Cynara` este numele insulei Kinara din Marea Egee, unde planta creste spontan, iar cel de `scolymus` de la grecescul scolymos ce inseamna plante cu capitul floral ce se mananca. Anghinarea este un detoxifiant hepatic foarte apreciat, avand actiune hepatoprotectoare, coleretica, antialergica, hipolipemianta, diuretica si laxativa.

Actiuni:

detoxifiant al ficatului, efect tonic amar, antiinflamator, hipoglicemiant, bacteriostatic fata de Salmonella, Staphylococcus si Proteus, sustine imunitatea florei intestinale.

Recomandari:

toxiinfecti alimentare (Salmonella, Staphylococcus, Proteus), adjuvant in hipertensiune arteriala si ateroscleroza, afectiuni ale florei intestinale.

Mod de administrare:

30 de picaturi diluate in putina apa, de 2-3 ori pe zi intre mese.

Asocieri recomandate:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Tinctura Anghinara 50ml Plantextrakt

Tinctura Anghinara 50ml Plantextrakt

In principal tinctura de anghinare stimuleaza functia de detoxifiere a ficatului dar are si efect tonic amar, antiinflamator, hipoglicemiant, bacteriostatic.

Da Nu