Tamus Crema 20g Steaua Divina

5948741000505

Produs nou

Steaua Divina

Descriere

Crema „Tamus“ Steaua Divina, cu ceara naturala si rasina de brad. Este un unguent cu actiune antiinflamatoare, antireumatica, antiartritica si calmanta, recomandat ca adjuvant in contuzii, dureri articulare (reumatism, spondiloze, artrite, coxartrita etc.), traumatisme (in special traumatisme articulare), deformatii osoase. In cosmetica se recomanda ca unguent cu actiune cicatrizanta si revulsiva.

Ingrediente: untul-pamantului (Tamus communis), arnica (Arnica montana), ulei de floarea-soarelui, rasina, ulei volatil de busuioc, ceara de albine.Contraindicatii: alergie la oricare dintre componentele produsului.Precautii: se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele.Mod de administrare: aplicatii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Produs in Romania.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-09-14

Este singurul produs care are ca efect micsorarea vizibila a monturilor.

   Comentariul tau

   Tamus Crema 20g Steaua Divina

   Tamus Crema 20g Steaua Divina

   Crema Tamus Steaua Divina cu ceara naturala si rasina de brad Este un unguent cu actiune antiinflamatoare antireumatica antiartritica si calmanta recomandat ca adjuvant in contuzii dureri articulare traumatisme articulare sau deformatii osoase In cosmetica se recomanda ca unguent cu actiune cicatrizanta si revulsiva

   Da Nu