Supozitoare Propolis - 10buc Viotea

Acest produs nu mai este in stoc

6421804001163

Produs nou

Viotea

18,00 lei

Descriere

Supozitoare cu extract de propolis `Viotea` Viola Tricolor Prodcom, pentru uz rectal si vaginal. Au efect antiinflamator, antimicotic, antihemoragic local si epitelizant.

Compozitie: extract de propolis standardizat (cu un continut de 5 la suta flavonoide exprimate in crizina) – 0.50 g, excipient lipofil – 2.00 g.

Indicatii

 • Rectal: hemoroizi, prostatite, fisuri anale.
 • Vaginal: eroziuni locale si de col uterin, metrite, metroanexite, adjuvant in tratamentul candidozei locale.

Mod de administrare: rectal sau vaginal, 1-2 supozitoare pe zi timp de 12 zile, urmate de 14 zile pauza.

Contraindicatii: alergie la propolis sau la produse apicole.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(4 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (4)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-10-26

Un produs eficient

Mi s-a recomandat acest supozitor in tratarea hemoroizilor. Am incercat mai multe produse dar nu m-au ajutat deloc. Au avut efect calmant dar nu s-au retras hemoroizii. In schimb cand am incercat acest produs am simtit efectul de la primul supozitor deja si dupa 3 zile s-au retras hemoroizii de tot. Am folosit 2 supozitoare pe zi, dimineata si seara. Recomand sa incercati daca va confruntati cu hemoroizi, este un produs natural, simplu, ieftin si eficient. Daca vreti puteti sa folositi in combinatie cu un unguent antihemoroidal.

   Nota 
   2020-09-12
   Cumparator verificat

   Excelent

   Recomand,

     Nota 
     2019-02-28

     Sunt foarte bune! Eu le folosesc deoarece la nașterea copilului mi-a ieșit un hemoroid care sîngera. După toaletă ma spăl și îmi pun jumate de supozitor. Nu mai am hemoroidul și merg la toaleta mult mai ușor, simt intestinul mai hidratat. Nici nu ustura nici nu pisca, asa ca alte supozitoare. Recomandat 100 %

       Nota 
       2018-07-08

       FOLOSESC ACESTE SUPOZITOARE IN TRATAREA HEMOROIZILOR, IN COMBINATIE CU ARGINT COLOIDAL PULVERIZAT LOCAL,DUPA FIECARE TOALETA, SI IN DOUA ZILE CEL MULT S-AU RETRAS !!!!!!INCERCATI SI VA VETI CONVINGE!!!!!

         Comentariul tau

         Supozitoare Propolis - 10buc Viotea

         Supozitoare Propolis - 10buc Viotea

         Supozitoare cu extract de propolis Viotea Viola Tricolor Prodcom pentru uz rectal si vaginal Au efect antiinflamator antimicotic antihemoragic local si epitelizant

         Da Nu