Stejar 32 20ml Bach Flower Remedies

5000488103229

Produs nou

57,00 lei

In stoc

Nu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Remediu floral din stejar (oak/ Quercus robur) Bach – Original Flower Remedies."Pentru cei care depun eforturi mari si se lupta puternic pentru a se insanatosi, sau in legatura cu problemele vietii lor cotidiene. Ei vor continua incercand mereu cate ceva, desi cauza lor pare fara speranta. Vor continua sa lupte. Sunt nemultumiti de ei insisi daca boala ii stanjeneste in indatoririle lor sau in ai ajuta pe altii. Sunt oameni curajosi, se lupta cu marile dificultati fara sa-si piarda speranta si fara sa precupeteasca niciun efort.” Dr. Edward BachAspecte specifice: epuizare, surmenaj, munca obsesiva, oboseala, perfectionist.Recomandari:
 • pentru persoane – cand esti epuizat dar continui sa depui eforturi (pentru relaxarea tensiunilor nervoase simple aparute in mod natural, astfel incat persoanele in cauza se pot relaxa refacadu-si fortele intr-o pauza binemeritata);
 • pentru animale/animale de companie – cand animalul continua sa se lupte desi este epuizat, niciodata nu pare sa renunte.
Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca. Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten.Mod de utilizare a remediilor florale Bach
 • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
 • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
 • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Stejar 32 20ml Bach Flower Remedies

Stejar 32 20ml Bach Flower Remedies

Remediu floral din stejar recomandat celor care continua sa depuna eforturi desi sunt epuizati Permite relaxarea tensiunilor nervoase simple aparute in mod natural astfel incat persoanele in cauza se pot relaxa refacadu si fortele intr o pauza binemeritatanbspnbspnbsp

Da Nu