Argint Coloidal Ionic Agnes Itara Pure Life cu Pt, Au, Electronum 20ppm 480ml

6425672777540

Produs nou

Agnes Itara

51,00 lei

In stoc

Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Argint Coloidal Ionic Agnes Itara Pure Life cu Pt, Au, Electronum - solutie coloidala cu ioni de platina, aur si argint „Electronum”, gama „Pure Life” Agnes Itara. Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala cu particule ionice de aur, platina si argint (20ppm / 20mg/l). Acest “elixir al tineretii vesnice” este o solutie cu pH bazic, bogata in ioni de aur, platina si argint incarcati cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata. Are efect tonic si regenerant, folosirea apei structurate adaugand produsului un efect terapeutic deosebit. Combinatia aur, argint si platina:

  • restabileste echilibrul emotional, fiind asociata in terapiile de detoxifiere ale organismului;
  • este recomandat pentru cresterea IQ-ului (coeficient de inteligenta) si pentru obtinerea unor rezultate remarcabile in eforturile intelectuale;
  • confera liniste interioara si o stare de calm profund.
  • este excelent in tratamentele de purificarea a limfei, a sangelui si a zonei intime;
  • reda tonusul si vitalitatea organismului;
  • cresterea magnetismului la nivelul privirii este primul semn remarcat in procesul de rejuvenare.
  • efectul purificator la nivel energetic se resimte in toata fiinta, cu predilectie in zona capului si a inimii.

Compozitie: particule nanometrice de aur, platina si argint (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm). Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc.

Actiune: combinatia de aur si argint coloidal pastreaza toate actiunile aurului coloidal (antidegenerativ, antiinflamator, analgezic, cicatrizant, imunostimulent, rejuvenant, termoreglator, tonic si vitalizant), cu specificatia ca efectele sunt mai profunde si mai durabile, datorita actiunii potentatoare a argintului. Prin adaugarea platinei, produsul capata valente noi, fiind antistres, antidepresiv, anxiolitic, cardiotonic, dezobstruant, imunostimulator, nervin, regenerant endocrin si reintineritor. In aceasta combinatie, actiunea potentatoare a argintului face ca efectele aurului si ale platinei sa fie resimtite imediat si mult mai eficient decat daca ar fi luate separat.

Mod de administrare: se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

Conditii de pastrare:

  • a se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui;
  • nu se pastreaza in frigider;
  • a se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatii GSM, deoarece produsul contine ioni de aur, platina si argint cu sarcina electrica pozitiva, care pot precipita.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Argint Coloidal Ionic Agnes Itara Pure Life cu Pt, Au, Electronum 20ppm 480ml

Argint Coloidal Ionic Agnes Itara Pure Life cu Pt, Au, Electronum 20ppm 480ml

Acest elixir al tineretii vesnice este o solutie cu pH bazic bogata in ioni de platina aur si argint incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata Are efect tonic si regenerant folosirea apei structurate adaugand produsului un efect terapeutic deosebit

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare