Solutie coloidala Aur+Zinc+Magneziu+Argint FORTIS 35ppm 240ml Pure Life

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6425672777700

Produs nou

Pure Life
Obtine o reducere. Detalii

24,00 lei

Descriere

Solutie coloidala Aur+Zinc+Magneziu+Argint FORTIS 35ppm Pure Life din gama Minerals+, pentru armonizare masculina. Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala cu pH bazic (35ppm), bogata in ioni de aur, zinc, magneziu si argint incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata, intr-o proportie ideala (reteta medicului sexolog Alexandru Micu).

Produsul este recomandat sportivilor de performanta dar si tuturor celor care depun un efort intens atat fizic, cat si intelectual si emotional, folosirea apei structurate adaugand produsului un efect terapeutic deosebit:

 • se remarca un efect sinergic al mineralelor din acest produs asupra sistemului nervos central, al glandelor endocrine (in principal testicule si pancreas), asupra metabolismului energetic, al muschilor si a pielii, cu efect antiaging;
 • din punct de vedere psihic, Fortis® genereaza un tonus general foarte bun, o capacitate superioara de control al stresului in eforturile fizice mari ale sportivilor de performanta si in eforturile intelectuale, stapanire de sine si dinamism, necesare in societatea moderna;
 • amplifica masculinitatea.

Toate mineralele din produsul Fortis® se gasesc si in ADN, avand rol in dinamica structurii spatiale a acestuia.

Compozitie: particule nanometrice de aur, argint, zinc si magneziu (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Aurul coloidal-ionic imbunatateste memoria, acuitatea mentala si echilibreaza activitatea neuronala din cele doua emisfere cerebrale, reduce stresul, anxietatea si starile depresivestimuleaza vointa si reduce dependentele psihice, creste libidoul si tonifica inima, este rejuvenant.

Argintul coloidal-ionic este un purificator general al organismului, un stimulent si echilibrant al sistemului imunitar, cu rol antiinflamator si antiinfectios. Actioneaza preponderent in celula nervoasa si in glandele endocrine, in special cele genitale.

Zincul coloidal-ionic este necesar pentru secretia glandelor endocrine (hipofiza, tiroida, pancreasul, timusul si, mai ales, a glandelor genitale care produc testosteron, la barbati si estrogen, la femei). Creste libidoul si potenta sexuala, sustine cresterea si dezvoltarea organelor reproducatoare, protejeaza pielea impotriva imbatranirii, stimuleaza cresterea si pigmentarea parului, creste tonusul muscular si stimuleaza contractia musculara. Echilibreaza sistemul nervos vegetativ si sistemul nervos central, conferind o foarte buna baza minerala a controlului de sine.

Magneziul coloidal-ionic elimina tracul, hiperemotivitatea si timiditatea, inlatura nelinistea si excitabilitatea nervoasa crescuta in cazul sindromului antistres, favorizeaza sinteza insulinei, regenereaza pielea, unghiile si parul.

Mod de administrare: se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului Fortis® in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Argint coloidal – cum il folosim in vacanta?

Argint coloidal – o parere avizata de la Agnes Itara

Metale pretioase in solutii coloidale – afla tot ce trebuie sa stii despre

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie coloidala Aur+Zinc+Magneziu+Argint FORTIS 35ppm 240ml Pure Life

Solutie coloidala Aur+Zinc+Magneziu+Argint FORTIS 35ppm 240ml Pure Life

Solutie coloidala Aur+Zinc+Magneziu+Argint FORTIS 35ppm Pure Life din gama Minerals pentru armonizare masculina Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala cu pH bazic 35ppm bogata in ioni de aur zinc magneziu si argint incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata intr o proportie ideala reteta medicului sexolog Alexandru Micu

Da Nu