Solutie coloidala Aur+Cupru+Magneziu+Argint BLISS 35ppm 240ml Pure Life

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6425672777748

Produs nou

Pure Life
Obtine o reducere. Detalii

22,50 lei

VeganNu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Solutie coloidala Aur+Cupru+Magneziu+Argint BLISS 35ppm Pure Life din gama Minerals+, intr-o concentratie de 35ppm (mg/l). Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala cu pH bazic, special creata pentru armonizare feminina dupa o reteta a medicului sexolog Alexandru Micu. Are efect tonic si remineralizant, fiind bogata in particule ionice de aur, argint, cupru si magneziu incarcate cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata. Folosirea apei structurate adauga produsului un efect terapeutic deosebit, iar actiunea sinergica a celor patru componente este mai puternica decat daca ar fi luate separat:

 • armonizeaza activitatea glandelor endocrine, in special la femei;
 • permite obtinerea unei stari rafinate la nivel emotional, este tonic si rejuvenant;
 • genereaza un echilibru hormonal si nervos necesar in perioadele premenstruale si de menopauza, redand o stare de echilibru emotional si de optimism psihic.

Stiati ca:

 • in corpul femeilor se gaseste de cinci ori mai mult aur decat in cel al barbatilor, ponderea mai mare a acestuia fiind in uter si in testicule;
 • magneziul coloidal este mineralul antistres si antiosteoporoza?

Compozitie: particule nanometrice de aur, argint, cupru si magneziu (de puritate 99.9 la suta), apa distilata si structurata (de puritate <1mcS/cm).

Aurul coloidal-ionic imbunatateste memoria si acuitatea mentala, echilibreaza activitatea neuronala din cele doua emisfere cerebrale, reduce stresul, anxietatea si starile depresive, stimuleaza vointa si reduce dependentele psihice, creste libidoul si tonifica inima, este rejuvenant.

Argintul coloidal-ionic este un purificator general al organismului, un stimulant si echilibrant al sistemului imunitar, cu rol antiinflamator si antiinfectios. Actioneaza preponderent in celula nervoasa si in glandele endocrine, in special cele genitale.

Cuprul coloidal-ionic regleaza functiile hipofizei, tiroidei, gonadelor, suprarenalelor si pancreasului, este important in metabolismul fierului si catalizator in procesul de formare a globulelor rosii, este antianemic, tonic pentru sistemul nervos, ajuta la pigmentarea si protejarea pielii si a parului, elasticizeaza si structureaza tesutul conjunctiv. Alaturi de vitamina C, cuprul joaca un rol esential in procesul de sinteza a colagenului.

Magneziul coloidal-ionic elimina tracul, hiperemotivitatea si timiditatea,inlatura nelinistea si excitabilitatea nervoasa crescuta in cazul sindromului antistres, favorizeaza sinteza insulinei, este esential in atenuarea sindromului premenstrual si regenereaza pielea, unghiile si parul.

Mod de administrare: se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele. Produs in Romania.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Argint coloidal – cum il folosim in vacanta?

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie coloidala Aur+Cupru+Magneziu+Argint BLISS 35ppm 240ml Pure Life

Solutie coloidala Aur+Cupru+Magneziu+Argint BLISS 35ppm 240ml Pure Life

Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala cu pH bazic special creata pentru armonizare feminina dupa o reteta a medicului sexolog Alexandru Micu Are efect tonic si remineralizant fiind bogata in particule ionice de aur argint cupru si magneziu incarcate cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata

Da Nu