Porumbar Salbatic 16 20ml Bach Flower Remedies

5000488103281

Produs nou

57,00 lei

In stoc

Nu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Remediu floral din porumbar salbatic (scleranthus/Scleranthus annuus) Bach – Original Flower Remedies."Pentru cei care sufera mult fiind incapabili sa aleaga intre doua lucruri, primul parandu-le corect, apoi celalalt. Ei sunt de obicei persoane linistite si isi suporta dificultatea singuri, nefiind inclinati sa o discute cu altii.” Dr. Edward BachAspecte specifice: indecizie, dezechilibru, incertitudine, ameteala.Recomandari:
 • pentru persoanele indecise, in special atunci cand se confrunta cu doua optiuni;
 • pentru animalele/animalele de companie care nu se pot decide; orice comportament oscilant (mananca/ nu mananca, doarme mult/ nu doarme).
Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca. Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten.Mod de utilizare a remediilor florale Bach
 • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
 • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
 • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Porumbar Salbatic 16 20ml Bach Flower Remedies

Porumbar Salbatic 16 20ml Bach Flower Remedies

Remediu floral din porumbar salbatic scleranthusScleranthus annuus Bach Original Flower Remedies pentru persoanele indecise in special atunci cand se confrunta cu doua optiuni

Da Nu