Ovaz Salbatic 36 20ml Bach Flower Remedies

5000488103366

Produs nou

57,00 lei

In stoc

Nu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Remediu floral din ovaz salbatic (wild oat/ Bromus ramosus) Bach – Original Flower Remedies."Pentru cei care au ambitia sa faca ceva important in viata, care doresc sa aiba multa experienta si sa se bucure de tot ce le este posibil, sa traiasca viata din plin. Le este dificil insa sa stabileasca ce ocupatie sa urmeze si, cu toate ca ambitiile lor sunt puternice, nu simt o chemare speciala pentru ceva anume, care sa fie mai presus de toate celelalte. Acest lucru poate duce la intarzieri si insatisfactii.” Dr. Edward BachAspecte specifice: rascruce in viata, luarea deciziilor, lipsa de claritate, viata in deriva.Recomandari:
 • pentru persoanele care sunt nesigure de drumul corect in viata; remediul va sustine cand aveti nevoie sa luati decizii importante;
 • pentru animale/animale de companie – pierderea simtului directiei sau al scopului, remediul fiind deosebit de bun pentru animalele folosite la munca sau in spectacole, dupa retragerea acestora din activitatile respective.
Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca. Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten.Mod de utilizare a remediilor florale Bach
 • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
 • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
 • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ovaz Salbatic 36 20ml Bach Flower Remedies

Ovaz Salbatic 36 20ml Bach Flower Remedies

Remediu floral din ovaz salbatic wild oat Bromus ramosus Bach Original Flower Remedies pentru persoanele care sunt nesigure de drumul corect in viata Remediul va sustine cand aveti nevoie sa luati decizii importantenbspnbspnbspnbsp

Da Nu