Este un complex natural cu efecte sinergice care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare de exceptie ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, fortifiante si adaptogene (mareste capacitatea si viteza de adaptare a organismului la conditiile neprielnice ale mediului inconjurator) ale ginsengului. Prin asocierea rasinei Mumie cu ginseng este potentata actiunea sinergica a tuturor principiilor biozctive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.
- Peste 25 de substante organice si minerale.
- Util in peste 50 de afectiuni.
- Tonic si regenerator de exceptie.
- Ajuta la reducerea durerilor si a inflamatiilor articulare.
- Favorizeaza refacerea cartilajului articular.
- Elimina toxinele si radicalii liberi.
- Mareste rezistenta la infectii.
Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata de aproximativ 3000 de ani, in peste 50 de domenii. Aceasta rasina se gaseste in Podisul Tibet si in muntii Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa avand culoare brun inchis si un gust amar, caracteristic. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor etc. In compozitia sa intra un intreg complex de substante organice si minerale (25 pana la 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metionina, glicina, acid aspartic, acid glutamic), terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice, macroelemente si microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu etc. Ginsengul (Panax Ginseng) este cunoscut de peste 7.000 de ani fiind, datorita proprietatilor sale, una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume. Ginsengul este o specie perena din familia Araliaceae, ce creste in impadurite din munti si dealuri inalte. Planta creste spontan sau se cultiva in China, Coreea, Hong Kong, Japonia, Siberia, radacina sa ajungand la maturitate dupa cinci-sapte ani. Denumirea speciei vine de la cuvintele pan= tot, ax= a vindeca, gin= om, iar seng=esenta si inseamna: A vindeca toata esenta omului . Radacina de Ginseng contine o combinatie de substante - panaxim, panaquilon, schingenin care stimuleaza fluxul hormonal, intaresc inima si sistemul nervos. Oamenii de stiinta rusi au mai descoperit o radiatie mitogenica subtila generata de Ginseng. In cadrul spectrului electromagnetic, radiatia este aproape de ultraviolete si stimuleaza cresterea tesuturilor care alcatuiesc sistemul endocrin uman. Falcarinolul, o alta substanta continuta de ginseng, este considerata ca avand cel mai puternic efect anticancerigen dintre toate substantele naturale. Alte substante bioactive continute de ginseng panaxacol, panaxydol si panaxytriol au proprietati antibiotice deosebite. Cercetarile de ultima ora au evidentiat ca substantele active din Ginseng, (ginsenozide), au proprietati antiinflamatorii, antioxidante si chiar stopeaza dezvoltarea tumorilor de tip malign si benign. Actiuni
- Imunomodulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B.
- Detoxifiant, elimina reziduurile si toxinele din organism.
- Regenerant si intineritor, actioneaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili prntru procesul de imbatranire prematura sau accelerata a organismului.
- Influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si a celui reproducator si a intregului tub digestiv.
- Stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi.
- Anticancerigen.
- Adaptogen, mareste capacitatea si viteza de adaptare a organismului la conditiile neprielnice ale mediului inconjurator.
- Psihotonic, antidepresiv, antistres.
- Reglator al colestorolului.
- Stimulent limfatic.
- Afrodiziac.
Mod de administrare: se administreaza intern, se poate lua cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere. Doza zilnica pentru copii cu varsta intre 10 ani si 12 ani esta 0,1 g de 2 ori pe zi, iar pentru adulti este in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
- pana la 70 kg cate 0,2 g de 2 ori pe zi;
- pana la 80 kg cate 0,3 g de 2 ori pe zi;
- peste 80 kg cate 0,4 g de 2 ori pe zi.
Durata unei cure: 25 30 de zile. In cazul bolilor grave sau cronice, cura se va repeta dupa o pauza de 5 10 zile. Contraindicatii
- Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 10 ani. Trebuie evitata administrarea sau, dupa caz, sa se consulte medicul in cazul: diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, cardiacilor, persoanelor care sufera de infectii grave. In cazul femeilor aflate la menopauza, administrarea poate declansa aparitia bufeurilor si reaparitia temporara a unor sangerari similar celor menstruale.
- Printre efectele adverse posibile se numara: stare de agitatie, palpitatii, cresterea tensiunii arteriale, dureri de cap, diaree si insomnie.
- Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.
Observatii: datorita faptului ca produsul nu contine stabilizatori, conservanti, amelioratori de textura sau alti aditivi (fiind prin urmare un produs natural suta la suta, de natura vascoasa), conform caracteristicilor fizico-chimice produsul este sensibil la variatiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie putin moi. Produs in Republica Kyrgyzstan.
Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:
Shilajit (Mumio) rasina antica ce stimuleaza creierul si regleaza hormonii
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@