Momordica 40cp Hofigal

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5944723005254

Produs nou

Hofigal
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

MOMORDICA 40cp HOFIGAL

Descriere:

Are proprietati hipoglicemiante si ajuta la reglarea nivelului sanguin al trigliceridelor si colesterolului. Scade riscul de aterogeneza si implicit de boli cardiovasculare. Este un supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismelor glucidic si lipidic, de mentinere a glicemiei in limita variatiilor normale (scade riscul de aparitie a diabetului), de stimulare a sistemului imunitar.

Compozitie:

Un comprimat acoperit contine 500,90 mg pulbere si extract din Momordica charantia (castravete amar) si excipienti (lactoza, hidroxipropilmetilceluloza, polivinilpirolidona K30, aerosil, stearat de magneziu, talc, guma arabica, glucon delta lactone, fructoza, carbonat de magneziu) pana la 925,00 mg.

Actiuni farmaceutice:

Produsul are actiune antioxidanta, depurativa, diuretica, antiinflamatorie, stomahica, aperitiva, laxativa, remineralizanta si vitaminizanta, tonica.

Mod de administrare:

 • Adulti: 2 - 6 comprimate pe zi, in functie de afectiune si nivelul glicemiei sau la recomandarea medicului.
 • Copii peste 7 ani: 1-2 comprimate pe zi, in functie de afectiune si nivelul glicemiei, numai la recomandarea si cu supravegherea medicului. Se poate administra in cure numai la recomandarea medicului.

Atentie:

Produsul contine lactoza.

Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

Prezentare:

Flacon cu 40 de comprimate acoperite.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Momordica 40cp Hofigal

Momordica 40cp Hofigal

MOMORDICA 40cp HOFIGAL

Da Nu