Menaq7 Vit.K2 Naturala 30cps Plantextrac

5944739128992

Produs nou

Plantextrakt

31,00 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Descriere

Capsule MenaQ7, Vitamina K2 naturala pentru sanatatea sistemului osos. Vitamina K2, menaquinona are proprietatea de a activa mecanismele de legare a calciului la nivelul matricei osoase, un aport alimentar insuficient din aceasta vitamina ducand la oase fragile. Vitamina K2 naturala activeaza proteine cu rol in metabolismul calciului (osteocalcinul din oase si proteina MGP din artere si alte tesuturi moi), iar vitamina D3 stimuleaza sinteza acestora. Este un produs natural original obtinut din soia fermentata biotehnologic (natto) si nu are reactii secundare. Compozitie/capsula: vitamina K2 Mena Q7 (obtinuta din natto/soia fermentata biotehnologic) in ulei de floarea-soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), colecalciferol 0,48 mg (echivalent la 400 UI Vitamina D3, DL-alfa-tocoferol), ulei de in (Linum usitatissimum) 210 mg. Recomandari: se indica aceste capsule pentru legarea eficienta a calciului cu mentinerea sanatatii oaselor si reducerea incidentei problemelor de densitate osoasa pentru demineralizari osoase (in special femeilor la premenopauza si menopauza), copiilor în perioada de crestere, persoanelor cu probleme la nivelul matricei osoase si pentru o utilizare eficienta a calciului in organism. Mod de administrare (adulti si copii peste 12 ani): se recomanda in general cate o capsula o dată pe zi, administrata cu un pahar cu apa in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Stiati ca: natto este un preparat traditional japonez obtinut din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis var. natto, servit des la micul dejun.

Va recomandam produsul Menaq7 Vitamina K2 Naturala Plantextrakt!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Menaq7 Vit.K2 Naturala 30cps Plantextrac

Menaq7 Vit.K2 Naturala 30cps Plantextrac

Vitamina K2, menaquinona are proprietatea de a activa mecanismele de legare a calciului la nivelul matricei osoase, un aport alimentar insuficient din aceasta vitamina ducand la oase fragile. Vitamina K2 naturala activeaza proteine cu rol in metabolismul calciului (osteocalcinul din oase si proteina MGP din artere si alte tesuturi moi), iar vitamina D3 stimuleaza sinteza acestora.

Da Nu