Mar Paduret 10 20ml Bach Flower Remedies

5000488103106

Produs nou

57,00 lei

In stoc

Nu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Remediu floral din mar paduret (crab apple/ Malus pumila) Bach – Original Flower Remedies."Acesta este un remediu pentru curatare. Pentru cei care se simt de parca ar fi ceva nu destul de curat in legatura cu ei. Deseori este ceva aparent de o inportanta mica, la altii poate fi o afectiune mai serioasa ce este aproape ignorata prin comparatie cu singurul aspect pe care ei se concentreaza. In ambele situatii ei sunt nerabdatori sa elimine acel aspect particular ce este in mintea lor cel mai important si care li se pare a fi asa de serios incat trebuie sa fie vindecat. Ei se descurajeaza daca tratamentul esueaza. Fiind menit sa curete, acest remediu purifica ranile daca pacientul are motive sa creada ca in el a patruns vreo otrava care trebuie eliminata.” Dr. Edward Bach.Aspecte specifice: curatare, au o parere proasta despre ei insisi, sentimentul de a nu fi curat, obsesie.Recomandari:
 • pentru persoanele care se simt murdare sau carora le este foarte dificil sa se accepte asa cum sunt (sa isi accepte imaginea de sine);
 • pentru curatare se poate folosi extern pe impetigo, eruptii cutanate si negi;
 • pentru animalele/animalele de companie curatenie obsesiva, capricii, ingrijire exagerata. Animale de companie cu eruptii cutanate.
Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca. Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten.Mod de utilizare a remediilor florale Bach
 • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
 • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
 • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Mar Paduret 10 20ml Bach Flower Remedies

Mar Paduret 10 20ml Bach Flower Remedies

Remediu floral din mar paduret crab apple Malus pumila Bach Original Flower Remedies pentru persoanele carora le este foarte dificil sa se accepte asa cum sunt sa isi accepte imaginea de sinenbspnbspnbsp

Da Nu