Glicostat M97 60cps Fares
search
 • Glicostat M97 60cps Fares

Glicostat M97 60cps Fares

5941141007808 Fares
41,50 lei
In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

info Obtine o reducere. Detalii
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
 • Curier Rapid
 • Livrare Gratuita Brasov
 • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
 • Sistem ramburs
 • Transfer bancar
 • Prin card la curier
 • Prin card online

Descriere

Capsule "Glicostat - M97" Fares, produs ce sustine metabolismul glucidic si functiile pancreasului, fiind  recomandate in diabet zaharat de tip II si prediabet.

Ingrediente/capsula:

extract din fructe de castravete amar (Momordicae fructus) standardizat la minim 8% polipeptide - 235 mg, seminte de schinduf (Foenum-graeci semen), extract din frunze de maslin (Olivae folium) standardizat la minim 10% oleuropeina - 47 mg, radacina de ginseng (Ginseng radix) 23,5 mg, extract total 10:1 de frunze de dud (Mori folium); frunze de Gymnema sylvestre.

Castravetele amar (Momordica charantia) intra in mod uzual in alimentatia zilnica a populatiilor din zonele subtropicale si tropicale din India, Nepal, China, Africa, Mexic, etc. Cercetarile farmacologice au evidentiat ca substanta activa din aceasta specie, denumita charantina, are actiune puternic hipoglicemianta.

Schinduful are actiune antidiabetica si hipocolesterolemianta, prin reducerea absorbtiei glucozei si a grasimilor de la nivelul intestinului. Studiile efectuate pe pacienti cu diabet zaharat de tip 2 carora li s-a administrat extract de seminte de schinduf au aratat o imbunatatire a controlului glicemic si scaderea rezistentei la insulina.

Frunzele de maslin au efect de scadere a colesterolului si trigliceridelor, reduc glicemia si tensiunea arteriala. Sunt benefice in cazul diabetului zaharat, dar si in complicatiile acestuia datorate stresului oxidativ.

Radacina de ginseng, pe langa actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, are si efecte antidiabetice, demonstrate intr-o multitudine de studii. Ginsenozidele din compozitia sa cresc secretia pancreatica de insulina iar panaxanii stimuleaza legarea insulinei de receptori. Administrat la pacienti cu diabet zaharat, a condus la scaderea nivelului de glucoza, lipide si hemoglobina glicozilata.

Frunzele de dud sunt folosite traditional la noi pentru diabetul zaharat. In ele s-a identificat in laborator prezenta unei substante cu structura chimica asemanatoare cu glucoza, care explica actiunea hiopglicemianta prin inhibarea unor enzime din metabolismul glucidic.

Frunzele de Gymnema sylvestre actioneaza prin cresterea secretiei de insulina, stimularea regenerarii celulelor beta-pancreatice, cresterea utilizarii glucozei si inhibarea absorbtiei de glucoza la nivel intestinal.

     

Beneficii:

 • sustine metabolismul glucidic prin cresterea utilizarii celulare a glucozei si stimularea eliberarii de insulina
 • sustine buna functionare a pancreasului endocrin
 • imbunatatesse vascularizatia pancreasului
 • stimuleaza formarea celulelor beta-pancreatice
 • antioxidant

Recomandari:

diabet de tip II si adjuvant in diabetul de tip I.

Contraindicatii:

 • Nu se recomanda copiilor sub 3 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
 • Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni: acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente, la dozele recomandate nefiind semnalate efecte secundare.

    

Mod de intrebuintare:

 • Copii 6-12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, imediat dupa mesele principale. Pentru copiii care nu pot inghiti capsule, se recomanda desfacerea acestora si administrarea continutului cu iaurt.
 • Copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, imediat dupa mesele principale.
 • Daca se doreste un efect mai puternic sau nu se respecta un regim alimentar fara dulciuri, se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

Administrarea se face á la long. Se recomanda respectarea dietei specifice si a tratamentului indicat de medic. Tratamentul se face sub stricta supraveghere a medicului si controlul glicemiei!

Produs in: Romania.

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply