Fitofibromstop 60cps Steaua Divina

Acest produs nu mai este in stoc

5948741001533

Produs nou

Steaua Divina

38,00 lei

Descriere

Capsule „FitofibromSTOP“ Steaua Divina, supliment alimentar cu actiune reglatoare asupra aparatului genital feminin. Este hemostatic, antispastic, antiinflamator si reglator al ciclului menstrual. Ingrediente: Ashoka (Saraca indica), Daruharidra (Berberis aristata), Yavani (Trachyspermum ammi), Guggul (Commiphora mukul), Nirgundi (Vitex negundo).

 • Ashoka este mentionata in toate scrierile ayurvedice ca una dintre plantele indicate cu precadere in problemele ginecologice. Regleaza excesul menstrual, elimina durerile de ciclu, starile congestive si inflamatiile de la nivelul uterului si ovarelor.
 • Daruharidra este un bun antiinflamator si dezobstruant limfatic, regleaza fluxul menstrual si elimina congestiile la nivelul abdominal si pelvin care duc la aparitia formatiunilor de genul chisturilor si fobroamelor uterine.
 • Guggul este cunoscut ca un puternic purificator al sangelui, reglator al ciclului menstrual si dezobstruant la nivelul circulatiei limfatice abdoninale.
 • Nirgundi are efect reglator hormonal feminin si regenerator, elimina inflamatiile uterine si durerile menstruale.
 • Yavani descongestioneaza zona abdominala.

Indicatii: afectiuni genitale feminine (fibrom uterin, chist ovarian, meno-metroragii, dismenoree, endometrioza). Contraindicatii: sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componente. Precautii: a nu se depasi doza prescrisa. Reactii adverse: nu s-au semnalat. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Interactiuni medicamentoase: poate interactiona cu medicatia antiinflamatoare, antihipertensiva, poate creste efectul diureticelor, sarurilor de litiu, anticoagulantelor si antiagregantelor, poate antagoniza medicatia antidiabetica. Mod de administrare: cate 2-4 capsule de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului. Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea continutului acestora sublingual (se tine sub limba 5-10 minute apoi se inghite cu apa). Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni. Produs in Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fitofibromstop 60cps Steaua Divina

Fitofibromstop 60cps Steaua Divina

Capsule FitofibromSTOP Steaua Divina supliment alimentar cu actiune reglatoare asupra aparatului genital feminin Este hemostatic antispastic antiinflamator si reglator al ciclului menstrual

Da Nu