Fiole Buvabile Articulatii, Eco 20fiole x 10ml Dietaroma

3460340062057

Produs nou

Dietaroma

102,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

EcologicVeganNu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Fiole buvabile Articulatii Dietaroma – fiole cu solutie orala (cu administrare orala) ce contine extracte vegetale concentrate de cretusca, salcie, coada-calului si coacaz negru. Este un supliment alimentar ce sustine flexibilitatea articulatiilor.

Ingrediente: extracte apoase din parti aeriene de cretusca** (Filipendula ulmaria), din scoarta de salcie** (Salix spp.), din parti aeriene de coada-calului** (Equisetum arvense) si din frunze de coacaz negru** (Ribes nigrum), suc de coacaze negre**. *

*din agricultura ecologica.

Administrare: 1 fiola pe zi diluata intr-un pahar mare cu apa, timp de 20 de zile. Deoarece produsul este perfect natural si are o concentratie foarte mare de plante, pot apare depuneri ce nu afecteaza calitatea sa. Agitati fiola inainte de a o deschide.

Doza zilnica recomandata contine echivalentul a cate 500mg planta uscata de: cretusca, salcie, coada-calului si coacaz negru.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fiole Buvabile Articulatii, Eco 20fiole x 10ml Dietaroma

Fiole Buvabile Articulatii, Eco 20fiole x 10ml Dietaroma

Fiole buvabile Articulatii Dietaroma fiole cu solutie orala cu administrare orala ce contine extracte vegetale concentrate de cretusca salcie coada calului si coacaz negru Este un supliment alimentar ce sustine flexibilitatea articulatiilor

Da Nu