Extract Hidroalcoolic Trei Frati Patati 50ml Dacia Plant

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6421930200461

Produs nou

Dacia Plant
Obtine o reducere. Detalii

12,00 lei

Descriere

Trei-frati-patati - tinctura Dacia Plant, solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Viola tricolor. Prin comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. Produs fara conservanti si coloranti, ce este antialergic, depurativ, stimulent al activitatii rinichilor, expectorant si diuretic.

Ingrediente:

extract 1:5 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 52/48 in raport de masa) din parti aeriene de trei-frati-patati (Viola tricolor).

Actiuni

In un uz intern sustine digesia si aplicat extern, mentine sanatatea pielii.

Mod de administrare:

 • intern: de 3 ori pe zi, copiii cu varsta intre 3 si 12 ani vor lua cate 10-15 picaturi de tinctura, cei de 12-18 ani cate 15-20 picaturi de tinctura si adultii cate 30 picaturi de tinctura.
 • extern: pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa), in functie de sensibilitatea acesteia.

Contraindicatii: 

sarcina, alaptare, persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii: in cazul persoanelor cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Produs in Romania de Dacia Plant SRL. Tara de provenienta: Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Extract Hidroalcoolic Trei Frati Patati 50ml Dacia Plant

Extract Hidroalcoolic Trei Frati Patati 50ml Dacia Plant

Trei frati patati tinctura Dacia Plant solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Viola tricolor Produsul este antialergic depurativ stimulent al activitatii rinichilor expectorant si diuretic

Da Nu