Extract Hidroalcoolic Roinita 50ml Dacia Plant

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6421930200560

Produs nou

Dacia Plant
Obtine o reducere. Detalii

12,00 lei

Descriere

Roinita – tinctura Dacia Plant, solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Melissa officinalis. Produs fara conservanti si coloranti artificiali. cu efect psihostabilizator si stimulent al memoriei, ce ajuta la armonizarea starii psiho-emotionale.

Ingrediente:

extract 1:5 in solutie hidroetanolica (alcool etilicde 96 grade/apa - 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de roinita (Melissa officinalis).

Actiuni:

Intern - este utila in tensiune nervoasa, neliniste si iritabilitate, sustine starea de calm si de relaxare, sustine digestia si functionarea normala a tractului intestinal, sustine instalarea somnului si obtinerea unui somn odihnitor,

Extern - mentine sanatatea pielii

Mod de adminstrare

 • Uz intern: de 3 ori pe zi, copiii cu varsta intre 3 si 12 ani vor lua cate 10-15 picaturi de tinctura, cei de 12-18 ani cate 15-20 picaturi de tinctura si adultii cate 30 picaturi de tinctura.
 • Uz extern: pentru mentinerea sanatatii pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata ( obtinuta prin adaugarea a 1-2 lingurite de tinctura in 100 ml de apa), in functie de sensibilitatea acesteia.

Contraindicatii:

sarcina, alaptare, persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii: in cazul persoanelor cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Produs in Romania de Dacia Plant SRL. Tara de provenienta: Romania.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Extract Hidroalcoolic Roinita 50ml Dacia Plant

Extract Hidroalcoolic Roinita 50ml Dacia Plant

Roinita tinctura Dacia Plant solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Melissa officinalis Are efect psihostabilizator stimulent al memoriei antidepresiv antifungic si antioxidant si regleaza ciclul menstrual

Da Nu