Extract Gemoterapeutic Vasc 50ml Plantextrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739001042

Produs nou

Plantextrakt

23,50 lei

Descriere

Macerat glicerinic din mladite de vasc (Viscum album), MG=C1 Laboratoarele PlantExtrakt. Este un produs gemoterapic ce actioneaza la nivelul sistemului nervos central si a celui neurovegetativ, a sistemului cardiovascular si in cazuri de tensiune arteriala mare.

Vascul (Viscum album) este o planta semiparazita cu fructe sticloase verzi la inceput, ce devin apoi albicioase. Creste pe tulpinile gazdei si se pune la usi de Craciun pentru protectie si spor in casa. Ramurile tinere cu frunze sunt folosite in scop terapeutic, avand efect vasodilatator, hipotensiv, de reducere a ritmului cardiac, cardiotonic si antispasmotic, de calmare a inimii agitate, antitumoral si hemostatic.

Actiuni:

este un reactivator metabolic cu capacitate de reechilibrare in cazul diferitelor tulburari metabolice; protector vascular cu actiune hipotensiva si diuretica.

Mod de utilizare:

adulti: cate 1-2 ml de extract (1 ml=circa 25 picaturi) in putina apa o data pe zi, inainte de masa.

Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile, dupa 1-2 luni de pauza putandu-se relua administrarea produsului.

Contraindicatii: nu se administreaza in cazuri de sarcina si alaptare.

Asocieri recomandate (orientative):

 • tulburari de echilibru (vertij) la hipertensivi: cu extract din muguri de arin negru (Alnus glutinosa) MG=D1;

 • sindromul "picioarelor nelinistite": extract din muguri de smochin (Ficus carica) MG=D1 si extract din muguri de tei (Tilia tomentosa) MG=D1.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Extract Gemoterapeutic Vasc 50ml Plantextrakt

Extract Gemoterapeutic Vasc 50ml Plantextrakt

Macerat glicerinic din mladite de vasc (Viscum album), MG=C1 Laboratoarele PlantExtrakt. Este un produs gemoterapic ce actioneaza la nivelul sistemului nervos central si a celui neurovegetativ, a sistemului cardiovascular si in cazuri de tensiune arteriala marita.

Da Nu