Eudigest 30cps Parapharm

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6421971000754

Produs nou

Parapharm
Obtine o reducere. Detalii

18,50 lei

Descriere

Supliment alimentar cu rol adjuvant in stimularea si imbunatatirea digestiei, datorat extractului de papaya si semintelor de chimen, doua remedii utilizate in medicina traditionala africana si respectiv in cea europeana, ca digestive naturale. Fructul de papaya este bogat in papaina (enzima similara pepsinei produse de organismul uman), ce intervine in descompunerea alimentelor, iar chimenul sustine functionarea optima a procesului digestiv si usureaza tranzitul intestinal.

 

Digestia este un proces complex ce incepe in cavitatea bucala si ia sfarsit odata cu intrarea in actiune a florei bacteriene de la nivelul colonului. Descompunerea substantelor nutritive are loc in tractul digestiv, cu implicarea unor substante chimice numite enzime. Acestea sunt produse de celulele glandelor digestive, fiind prezente, in consecinta, in saliva, in secretia gastrica sau cea intestinala.

 

Ingrediente/3 capsule (Doza zilnica recoomandata):

extract din fruct de papaya (Carica papaya) - 822 mg, seminte de chimen (Carum carvi) - 273 mg, gelatina, glicerina, apa purificata.

 

Chimenul este o planta erbacee aromatica si medicinala, care stimuleaza secretia gastrica, indeparteaza meteorismul (balonarea), stimuleaza peristaltismul intestinal (efect laxativ) si este un antiseptic gastrointestinal.

 

Extractul de papaya contine papaina, o enzima asemanatoare pepsinei secretate de glandele gastrice, care ajuta stomacul sa digere proteinele, stimuleaza eliminarea bilei, indeparteaza starile de greata, trateaza flatulenta si distruge parazitii intestinali.

 

Mod de administrare

Se recomanda consumul zilnic de 1-3 capsule inghitite cu un pahar de apa, de preferinta inainte sau in timpul meselor.

Produsul se poate folosi ocazional sau permanent - fara restrictii.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Eudigest 30cps Parapharm

Eudigest 30cps Parapharm

Supliment alimentar cu rol adjuvant in stimularea si imbunatatirea digestiei, datorat extractului de papaya si semintelor de chimen.

Da Nu