Crema Activa Lyber Cu Untul Pamantului Si Petrol - 250ml Vivanatura

5948501700225

Produs nou

Vivanatura

29,50 lei

In stoc

Descriere

Tehnologia proprie VivaNatura pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale din crema „Lyber”. Formula unica a produsului este bazata pe retete traditionale, avand in compozitie extracte din 17 plante (camfor natural, untul-pamantului, arnica, salcie, ardei iute, castan, cretusca, frasin, mustar negru, piper, plop negru, ienupar, terebentina etc.) recunoscute ca avand proprietati speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice si analgezice. In plus, crema contine o fractie speciala obtinuta din petrol, remediu natural traditional in medicina populara romaneasca, ale carui efecte terapeutice speciale sunt potentate de plantele medicinale din compozitia cremei.

 • Substantele active din radacina de untul-pamantului impreuna cu petrolul actioneaza sinergic si combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, ciocurile sau monturile osoase, sinuzitele frontale si maxilare, carceii, durerile musculare, artiiculare sau de menisc, degeraturile, artrita, artrozele, umflaturile si vanataile.
 • Camforul natural, mustarul, terebentina, ardeiul iute si castanul au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice si de protectie vasculara, o buna circulatie sanguina ameliorand si simptomele si disconfortul articulatiilor intepenite.

Ingrediente

Untul-pamantului (Tamus comunis) are efect antireumatic, antiinflamator si diuretic, fiind recomandat in cazuri de reumatism, guta, contuzii sau echimoze.

Arnica (Arnica montana) are actiune antiinflamatoare, analgezica, cicatrizanta si antiechimotica si se utilizeaza in artrite, reumatism, artroza, nevralgii, entorse, fracturi, contuzii, edeme si echimoze.

Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbes) este antireumatica, antiinflamatoare si analgezica, fiind recomandata in poliartroze, spondiloze, poliartrita cronica, reumatism si guta, si pentru imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

Terebentina (extract de Pinus spp.) are efect revulsiv, rubefiant, analgezic, antiinflamator, antispasmotic si descongestionant, fiind utilizata in reumatism si artrite. Ardeiul iute (Capsicum annuum) este revulsiv, rubefiant, vasostimulant si analgezic, si este intrebuintat in scop terapeutic in cazuri de dureri reumatice, nevralgice, lumbago, artrite, sciatica si reumatism. Castanul salbatic (Aesculus hippocastanum) ete antiinflamator, decongestiv, tonic si protector vascular, fiind recomandat in inflamatii, contuzii si fracturi. Cretusca (Filipendula ulmaria) este un antiinflamator recomandat pentru dureri reumatice si artrite. Frasinul (Fraxinus excelsior) are proprietati antiinflamatoare, antireumatice, diuretice, antiartritice si antalgice si este utilizat in cazuri de guta, reumatism, poliartrite si anchiloze. Mustarul negru (Basica nigru) este revulsiv si rubefiant. Plopul negru (Populus nigru) are efect analgezic, antiinflamator, antiseptic si calmant. Salcia (Salix alba) este antiinflamatoare, antiseptica si analgezica. Sunatoarea (Hypericum perforatum) are efect antiseptic, vasodilatator, antiinflamator si antibiotic). Uleiul esential de ienupar (Juniper aetheroleum) are efect antiseptic, antiinflamator, analgezic si antispastic. Uleiul esential de menta (Menthae aetheroleum) este analgezic local si anestezic local, antiinfectios si antiinflamator. Uleiul esential de eucalipt (Eucalypti aetheroleum) are actiune sedativa, analgezica, calmanta, antiinflamatoare, antireumatica si antispastica. Petrolul (o fractie din petrol extras dintr-o zona cu proprietati speciale din Romania) are efect dezinfectant, cicatriant, antioxidant, vasodilatator si antireumatic. Mod de utilizare: crema „Lyber” se aplica prin miscari energice, dupa care suprafata masata se acopera, pentru a facilita actiunea principiilor active. Se recomanda evitarea expunerii la climatul rece dupa aplicarea acestei creme. Crema pentru masaj incalzitor iti reda libertatea de miscare! Produs in Romania.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Activa Lyber Cu Untul Pamantului Si Petrol - 250ml Vivanatura

Crema Activa Lyber Cu Untul Pamantului Si Petrol - 250ml Vivanatura

Crema activa cu untul pamantului si petrol Lyber VivaNatura pentru masaj incalzitor Cu un puternic rol terapeutic crema ajuta calmarea durerilor articulare si ameliorarea bolilor reumatice redand mobilitatea articulatiilor dar are efecte deosebite si in cazul durerilor musculare a entorselor a fracturilor si a contuziilor

Da Nu