Cicoare 8 20ml Bach Flower Remedies

5000488103083

Produs nou

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Descriere

Remediu floral din cicoare (chicory/Cichorium intybus) Bach – Original Flower Remedies. "Pentru cei care sunt foarte atenti la nevoile altora, care tind sa fie excesiv de preocupati de copii, rude, prieteni, gasind intotdeauna ceva ce ar trebui indreptat. Ei corecteaza incontinuu ceea ce considera ca este gresit, si se bucura sa faca aceasta. Isi doresc sa le fie alaturi cei la care tin.” Dr. Edward Bach Aspecte specifice: posesivitate, protectie excesiva, egocentrism, criticism, cicaleala, usor de ofensat, manipulatori, autocompatimire, impunere. Recomandari:

 • pentru persoanele care ii manipuleaza si ii controleaza pe cei dragi;
 • pentru animalele/animalele de companie posesive, care isi revendica puternic teritoriul, manipulatoare, carora le place sa domine.

Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca. Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten. Mod de utilizare a remediilor florale Bach

 • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
 • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
 • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.

     

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Cicoare 8 20ml Bach Flower Remedies

Cicoare 8 20ml Bach Flower Remedies

Remediu floral din cicoare chicoryCichorium intybus Bach Original Flower Remedies recomandat persoanelor care ii manipuleaza si ii controleaza pe cei dragi

Da Nu