Cos de cumparaturi
Nici un produs in cos
0 articole
0,00 lei
Livrare
Total
0,00 lei
Ceai Tensiune C25 Fares, supliment alimentar sub forma de plicuri a 1.5g de ceai ce sustine o tensiune arteriala sanatoasa.
frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum flore) - 45%, flori de hibiscus (Hibisci flos) - 15%, traista-ciobanului (Bursae pastoris herba) - 10%, talpa-gastei (Leonuri herba) - 8%, flori de lavanda (Lavandulae flos) - 7%, flori de sofranel (Carthami flos) - 5%, troscot (Polygonii herba) - 5%, frunze de maslin (Olivae folium) - 5%.
Paducelul si talpa-gastii au efect tonic cardiac si vasodilatator, regleaza tensiunea arteriala si ritmul cardiac, calmeaza sistemul nervos si inimii.
Traista-ciobanului si hibiscusul au efect diuretic si de reglare a tensiunii arteriale.
Florile de lavanda au actiune tonica generala si cardiotonica, colagog si carminativa si determina o crestere a debitului biliar si renal. Uleiul volatil îi imprima plantei si un efect detoxifiant, este tonic stimulent, regleaza excitabilitatea unor receptori interni si creste pragul de excitabilitate al inimii, are un efect relaxant asupra tractului digestiv, calmeaza spasmele si colicile asociate diverselor patologii (tensiune nervoasa, indigestie), relaxand musculatura.
Sofranelul are caracteristici purgative, analgezice si antipiretice, anticoagulante, vasodilatatoare, hipotensive, antioxidante, neuroprotectoare, imunosupresoare, anticancerigene, fiind util la pacientii cu intoxicatii, in crampe menstruale, hemoragii post-partum, tuse convulsive si bronsita cronica, reumatism si sciatica. Mai mult, s-a indicat ca sofranelul este eficient pentru alte afectiuni care implica sistemele neurotropice, cardiotropice, hemopoietice si diaforetice.
Frunzele de maslin sunt bogate in iridoide monoterpene (6-9% oleoropina, ligustrozida, oleozida si esterul sau) si fitosteroli (oleostranol, steroleozid), au actiune hipotensoare si antiaritmica, diuretica, emolienta, nutritiva, laxativa, hipocolesterolemianta, antioxidanta, antibacteriana, antivirala, antifungica.
Troscotul este folosit in medicina populara romaneasca pentru reducerea tensiunii arteriale, ca hemostatic, ca agent antireumatic, antipiretic si hipoglicemic, pentru tratarea disconfortului intestinal, eliminarea calculilor renali, tratarea varicelor si ca colagog si emenagog. Are efect insecticid sau vermifug, astringent, antifungic si vindecara ranile. Este utilizat de asemenea extern in tratarea eczemelor, are actiune expectoranta si secretolitica pentru tratarea tusei, a catarului bronsic si este folosit si in inflamati la nivelul gurii si a tractului respirator superior. Cateva monografii si manuale au descris utilizarea plantei pentru tratamentul infectiilor tractului urinar cu urinare dureroasa dificila, pietre la rinichi si pietre biliare, pentru efectul diuretic si in guta.
regleaza tensiunea arteriala si ritmul cardiac, este diuretic, sedativ si hipocolesterolemiant.
hipertensiune arteriala, sindrom hiperkinetic (palpitatii, tahicardie, agitatie).
Se beau 3 cani cu ceai pe zi, intre mese.
Durata unei cure obisnuite este de minim 6 luni sau conform recomandarii medicului.
Preparare: peste un 1 plic de ceai se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa la infuzat 10-15 minute acoperit apoi se strecoara.
hipotensiune, femeil insarcinate si mame care alapteaza, hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Va sfatuim sa reduceti cat mai mult posibil din alimentatie grasimile saturate si grasimile trans (untura, unt, margarina, oua, branzeturi grase, carne grasa, mezeluri). Este bine sa evitati consumul de sare si de legume care contin cantitati mai mari de sodiu (telina, spanac), muraturi, ape minerale bogate in sodiu. De asemenea reduceti consumul de dulciuri, produse de patiserie, bauturi bogate in cofeina si alcoolul.
Consumati legume sarace in sodiu si celuloza (morcovi, dovlecei, fasole verde, salata verde, rosii, ardei), fructe, lactate slabe, paine neagra veche de o zi, cereale, peste slab in cantitati moderate. Puteti manca 2 oua pe saptamana.
Puteti consuma, in cantitati moderate, grasimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (de masline, floarea soarelui, porumb, in, canepa, dovleac), precum si nuci, alune, migdale, fistic, seminte de floarea soarelui si de dovleac neprajite de asemenea in cantitati moderate.
De asemenea, consumati alimente bogate in fibre care scad colesterolul: cereale integrale, fulgi de cereale, tarate de ovaz, leguminoase (fasole, linte, naut, soia), ciuperci, fructe, legume.
Conditii de pastrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
Produs in: Romania.
Nici un review. Lasa un review
Nici un comentariu. Adauga un comentariu
Ai voie doar 1 review-uri pentru acest produs
@COMMENT_COMMENT@
@COMMENT_COMMENT@
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@