Ceai Hapciu Sudorific 20dz Fares
search
  • Ceai Hapciu Sudorific 20dz Fares

Ceai Hapciu Sudorific 20dz Fares

5941141002964 Fares

info Obtine o reducere. Detalii
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA CURENTA
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Ceai Hapciu Sudorific R5 (fost Scade Febra) Fares, supliment alimentar sub forma de plicuri a cate 1.5g ce sustine eliminarea discomfortului respirator.

Ingrediente:

busuioc (Basilici herba) - 30%, soarta de salcie (Salicis cortex) - 20%, isop (Hyssopi herba) - 20%, scortisoara (Cinnamomi cortex), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), flori de musetel (Chamomillae flos) - 5%, rizomi de grimbir (Zingiber rhizoma).

Busuiocul este apreciat ca planta medicinala de naturalistul roman Plinius, era utilizat de medicii arabi si chinezi pentru tratarea bolilor de stomac, rinichi si sange, fiind papa in secolul XVII larg utilizat in Europa pentru tratarea racelilor, a negilor si a viermilor intestinali. Ca planta de cult era cultivat pe langa biserici si manastiri si folosit in ritualuri religioase. Medicina romaneasca recunostea busuiocul ca avand o actiune anticatarala si il intrebuinta ca remediu contra tusei sau in tulburari gastrointestinale (pentru favorizarea digestiei), boli de rinichi si febra, in urinarea cu senzatie de usturime, constipatiile rebele si dispepsii cu formare de gaze, iar fiert in vin se bea pentru stomac. Azi ceaiul de busuioc este cunoscut ca tratament naturist pentru balonare, colici, colite spastice si de fermentatie, gastrite, inapetenta, raceli, bronsite, cistita, astenie. Uleiul esential 0,5-1,5% are cdrept componentii principali linaloolul, estragolul si acetatul de linalil, el mai continand taninuri, acid cafeic si acid rosmarinic, el avand efecte stomahice, antispastice, carminative, antimicrobiane, antifungice si calmante (sedative pentru echilibru emotional).

Scoarta de salcie de pe ramurile tinere de 2-3 ani este folosita de mii de ani pentru tratarea bolilor reumatismale, a hemoragiilor, dezinteriei si a febrei, aceasta continand salicina (aspirina naturala). Aceasta are efecte tonice, antiseptice si antiinflamatoare, sedative, astringente si antireumatismale, putand fi folosita cu succes in tratarea artritei, artozei si a puseelor reumatismale, in tendinita, guta si sciatica. Leacurile pe baza de salcie sunt contraindicate in boli renale, dermatite de contact, astm bronsic.

Isopul este utilizat traditional ca expectorant pentru a ajuta eliminarea excesului de mucus din caile respiratorii, ca tonic digestiv si pentru reducerea flatulentei, are efect benefic in cazul infectiilor respiratorii, frunzele sale avand efect antiseptic, antitusiv, astringent, carminativ, diaforetic, emenagog, expectorant, pectoral, sedativ, stimulent, stomahic, tonic si vasodilatator.

Scortisoara este un condiment foarte apreciat, dar si un remediu util in pentru efectul sau antipiretic, antiseptic, astringent, carminativ, diaforetic, fungicid, stomahic, tonic, expectorant, antiinflamator, toate datorate uleiului de scortsoara care este bogat in borneol, eugenol, mircen, 1,8-cineol. Conform cercetarilor recente, scortisoara are proprietati antioxidante si antibacteriene, si reduce factorii de risc asociati cu bolile cardiovasculare si doua tipuri de diabet.

Rozmarinul (Rosmarinus officinalis L.) era considerat in evul mediu ca fiind capabil sa risipeasca negativitatea (se punea sub perna pentru a alunga cosmarurile si spiritele rele), fiind de asemenea si cu memoria si amintirile. Lonicerus (1564) recomanda rosmarinul pentru curatarea ficatului, ca diuretic, emmenagog, digestiv, puriificator al sangelui si diaforetic iar medicina populara romaneasca il foloseste ca remediu natural si pentru stimularea apetitului, in boli de inima, reumatism, dureri de cap si extern pentru vindecarea ranilor si a diverselor eruptii ale pielii sau in calvitie. Ulei esential (1-2%) de rozmarin contine in principal camfen, borneol, camfor, acid rosmarinic si, in cantitati ceva mai mici flavone, taninuri si principii amare.

Musetelul, prin poliholozidele si uleiul volatil din compozitia sa, are proprietati antitoxice.

Ghimbirul, planta medicinala cunoscuta din vechime, a fost utilizat ca remediu in medicina traditionala chineza si indiana de mai bine de 2500 de ani. In medicina Ayurvedica a fost folosit ca remediu natural carminativ, anti-colitic, pentru stimularea digestiei, pentru hemoroizi, boli cronice ale pielii, obezitate si sangerari anormale dupa nastere iar in Medicina Traditionala Chineza a fost si este recomandat in balonare, tuse, voma, diaree si reumatism.

Actiuni:

scade febra, sudorific, antialgic, antiseptic, dezinfectant, expectorant.

Recomandari: starile de febra din raceala si gripa.

Mod de intrebuintare:

  • copii intre 3-14 ani: 1-2 cani cu ceai pe zi;
  • copii peste 14 ani si adulti: 3-4 cani cu ceai pe zi.

Ceaiul se bea pe durata a 5-10 zile si se poate repeta la nevoie.

Preparare: peste 1 plic de ceai se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute la infuzat, acoperit.

Contraindicatii:

copii sub 3 ani, intoleranta la oricare dintre ingrediente, femei insarcinate si mame care alapteaza.

Produs in Romania.

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply