Ceai Hapciu - Elimina disconfortul respirator 20dz Fares
search
  • Ceai Hapciu - Elimina disconfortul respirator 20dz Fares

Ceai Hapciu - Elimina disconfortul respirator 20dz Fares

5941141002933 Fares
8,80 lei
In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

info Obtine o reducere. Detalii
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Ceai Hapciu - Elimina Disconfortul Respirator R2, supliment alimentar ce elimina disconfortul respirator.

Ingrediente:

cretusca (Ulmariae herba), sovarv (Origani herba) - 25%, frunze de plamanarica (Pulmonariae folium) - 16%, cimbru (Thymi herba) - 11%, fructe de anason (Anisi fructus), frunze de maslin (Olivae folium), frunze de eucalipt (Eucalypti folium), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma).

Cretusca este mentionata in multe farmacopee ca agent stomahic, ca antiseptic urinar mediu, antireumatic, antiinflamator, diuretic si astringent, fiind mult utilizata in tratamentul naturist al reumatismului, in stomatite, gingivite, eruptii tegumentare, nevralgii sau febra si extern in tratarea ranilor si in cosmetica.

Sovarful / oregano este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai hranitoare condimente, doar o lingura de oregano echivaland cantitatea de fier de la un castron de spanac. Are efecte tonice asupra intregului organism, intervenind si la nivelul sistemului digestiv, si contine antiseptice naturale dintre cele mai puternice, astfel reduce inflamatia gastrica din anumite tipuri de gastrite, precum si inflamatia intestinala din diaree (combate infectiile digestive si diareea).

Plamanarica (Pulmonaria officinalis L.) contine saponozide, flavonoide, alantoina, mucilagii, acid silicic si alte saruri minerale, vitamina C, carotenoide si posibil alcaloizi pirolizidinici, avand o actiune expectoranta, dezinfectanta, sudorifica, diuretica si antiinflamatoare, reduce congestia bronhiilor si are efect emolient.

Cimbrul este o planta medicinala antiseptica, antispastica, expectoranta, antiparazitara (antihelmintica), coleretica si colagoga si usor diuretica. Stimuleaza apetitul cand este pus in mancare.

Anasonul este bogat in ulei esential ce are ca principal component anetolul, dar mai contine si ulei gras, cumarine, substante proteice, vitamine si flavonoide. Astfel anasonul are proprietati expectorante, antiseptice, antispastice si laxativ, stimuleaza secretia salivara, gastrica, intestinala si pancreatica si actioneaza asupra sistemului nervos central cu efect stimulant in special asupra centrilor respiratiei si circulatiei. Se utilizeaza in tratarea insomniilor, asteniei nervoase, migrenelor, vertijurilor, reumatismului si tusei.

Frunzele de maslin sunt bogate in iridoide monoterpene (6-9% oleoropina, ligustrozida, oleozida si esterul sau) si fitosteroli (oleostranol, steroleozid), au actiune antihipertensiva si imbunatatesc functia aparatului circulator), diuretica, emolienta, nutritiva, laxativa, hipocolesterolemianta, antioxidanta, antibacteriana, antivirala, antifungica.

Frunzele si uleiul de eucalipt sunt descrise de la sfarsitul secolului al XIX-lea ca eficiente in febra, dureri nevralgice, astm, tuberculoza si ca antiseptic. Acestea stimuleaza secretia salivei si a sucurilor gastrice, imbunatatesc apetitul, sunt folosite in inhalatii pentru tratamentul catarului, a afectiunilor inflamatorii ale tractului respirator si in astm, febra, gripa, reumatism, nevralgie, malarie, diaree febrila si sangerari gingivale sau ca antihelmintic.

Ghimbirul, planta medicinala cunoscuta din vechime, a fost utilizat ca remediu in medicina traditionala chineza si indiana de mai bine de 2500 de ani. In medicina Ayurvedica a fost folosit ca remediu natural carminativ, anti-colitic, pentru stimularea digestiei, pentru hemoroizi, boli cronice ale pielii, obezitate si sangerari anormale dupa nastere iar in Medicina Traditionala Chineza a fost si este recomandat in balonare, tuse, voma, diaree si reumatism.

    

Actiuni:

antiinflamator, antiinfectios, febrifug, sudorific, imunostimulator, antitusiv, expertorant, calmannt al iritatiilor tractului respirator, fluidifiant al secretiilor bronsice,.

Recomandari:

ca tratament de baza al infectiilor respiratorii (gripa, faringita, bronsita, tuse).

    

Mod de administrare:

  • copii 3-14 ani: 1-2 cani cu ceai pe zi;
  • copii peste 14 ani si adulti: 3-4 cani cu ceai pe zi.

Cura dureaza 5-10 zile si se poate repeta la nevoie.

Preparare: peste un plic de ceai se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute la infuzat, acoperit.

Precautii:

Copii sub 3 ani, intoleranta la oricare dintre ingrediente, femei insarcinate si mame care alapteaza.

Conditii de pastrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.

Produs in: Romania.

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply