Bondigest - 15cmp Benefica

5941828013726

Produs nou

Diversi producatori

12,00 lei

Stoc Furnizor

Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Benefica Bondigest - 15 comprimate / 16.8 g.

Sustine functia digestiva, avand un continut valoros de inulina si un mix sinergic de extracte si uleiuri esentiale din plante. Nu contine extracte de origine animala, coloranti, conservanti, gluten sau lactoza. Sunt 15 comprimate (16.8 g) cu inulina din cicoare si extracte si uleiuri esentiale din: fenicul, lemn-dulce, chimion, anason, gentiana, menta. Supliment alimentar cu indulcitori.

  • Inulina este obtinuta din radacina de cicoare si are un rol important in mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului. Reprezinta hrana bacteriilor bune (bifidobacterii si lactobacili), stimuland dezvoltarea acestora si prevenind proliferarea microorganismelor „neprietenoase”.
  • Lemnul-dulce actioneaza asupra musculaturii intestinale si favorizeaza digestia.
  • Menta ajuta digestia si secretia biliara si contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal prin reglarea numarului si a consistentei scaunelor.
  • Anasonul reduce nivelul gazelor intestinale si stimuleza secretia de saliva si de sucuri gastrice, favorizand digestia.
  • Feniculul favorizeaza inaintarea bolului intestinal si scade nivelul gazelor intestinale.
  • Gentiana stimuleaza secretia de sucuri gastrice si imbunatateste motilitatea tractului digestiv.
  • Chimionul are proprietati carminative si favorizeaza digestia dupa o masa grea.

Ingrediente: fructoza, indulcitori (sorbitol, xilitol), inulina, extract uscat din radacina de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra, maltodextrina) deglicirizinat in sub 2 la suta acid glicirizic, extract uscat (4:1) din fructe de menta (Mentha x piperita, maltodextrina), extract uscat (4:1) din fructe de anason (Pimpinella anisum, maltodextrina), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), extract uscat din fructe de fenicul (Foeniculum vulgare var. dulce, maltodextrina) standardizat in 1 la suta ulei esential, aroma de menta, agent de ingrosare (guma arabica), extract uscat (4:1) din radacina de gentiana (Gentiana lutea, maltodextrina), extract uscat (4:1) din fructe de chimion (Cuminum cyminum), ulei esential din frunze de menta (Mentha x piperita), ulei esential din fructe  de anason-stelat (Illicium verum).

Ingrediente active UM /comprimat
Inulina mg 120
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) -  extract uscat din radacina, deglicirizinat sub 2 la suta acid glicirizic mg 50.0
Menta (Mentha piperita) - extract din frunze 1:4 mg 35.0
Anason (Pimpinella anisum) - extract din fructe 1:4 mg 30..0
Fenicul (Foeniculum vulgare) - extract din fructe, standardizat in 1 la suta ulei esential mg 25.0
Gentiana (Gentiana lutea) - extract din radcina 1:4 mg 15.0
Chimion (Cuminum cyminum) - extract din seminte 1:4 mg 15.0
Menta (Mentha piperita) - ulei esential din frunze mg 0.02
Anason-stelat (Illicium verum) - ulei esential din fructe mg 0.02

Mod de utilizare: se administreaza zilnic dupa mesele principale 1-2 comprimate Benefica Bondigest, dizolvate lent in gura.

Recenzii

Scrie o recenzie

Bondigest - 15cmp Benefica

Bondigest - 15cmp Benefica

Sustine functia digestiva avand un continut valoros de inulina si un mix sinergic de extracte si uleiuri esentiale din plante Nu contine extracte de origine animala coloranti conservanti gluten sau lactoza

Produse asemanatoare