Biomicin A14 15cps Moi Fares

5941141008065

Produs nou

Fares

24,00 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Descriere

Biomicin  A14 (fost Biosept Plus), capsule moi Fares, antibiotic natural cu efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator (eficienta in 80% din cazuri). Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor, iar daca sunt izolate din matricea vegetala, constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, fiind din acest motiv cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul multor afectiuni. De exemplu, din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential. Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Actionand impreuna prin sinergism, sunt mai eficienti decat un singur compus izolat din ulei, iar bacteriile nu pot dezvolta rezistenta la ele, asa cum se petrece la antibioticele de sinteza, care sunt formate dintr-o singura substanta activa. Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale, demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativa naturala lipsita de efecte secundare pentru tratamentul antibiotic clasic al afectiunilor produse de o gama foarte lagra de germeni patogeni, fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezinta intolerante, alergii sau rezistenta la antibiotice. Ingrediente: uleiuri esentiale de tea tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum) si de cuisoare (Cardyophyllorum aetheroleum), ulei de floarea-soarelui. Uleiul esential de tea tree, extras din frunzele unui arbore nativ din Australia din genul Melaleuca, a fost inclus in trusele militare de prim ajutor pentru trupele care luptau in zonele tropicale. Prin componentele sale (1.8-cineol, terpinen-4-ol, a-terpineol) are un spectru larg de actiune antimicrobiana, antifungica (anticandidozica), antivirala (varicela, herpes zoster (zona zoster)), antiinflamatoare si antiseptica, fiind demonstrat si efectul sau inhibitor asupra replicarii virusului gripal A. Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat in stomatologie datorita eugenolului din compozitia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat ca are proprietati antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive si gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, stimulente generale, anti-nevralgice. Actiuni: antibacterian cu actiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans), antiviral, antiparazitar, antiinflamator, analgezic. Indicatii:

 • infectii si inflamatii respiratorii si ORL (viroze, gripa, amigdalita, faringita, bronsita, sinuzita, otita);
 • infectii digestive (enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale);
 • infectii urogenitale (uretrite, cistite acute si cronice, pielonefrite, prostatite, anexite);
 • infectii ale pielii (acnee, furuncule, dermatite micotice, herpes).

Contraindicatii: nu se recomanda in caz de ulcer gastroduodenal activ si gastrita acuta, femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza, copiilor sub 7 ani. Mod de administrare:

 • copii intre 7-14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa;
 • copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3-4 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

Se administreaza timp de 10-30 de zile, tratamentul putandu-se repeta dupa o pauza de 2 saptamani. Evaluarea eficientei:

 • Preparatele Biomicin Forte si Biomicin au fost evaluate clinic si prin analize de laborator la pacienti cu faringo-amigdalite si cu infectii urinare.
 • S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene si pe uroculturi.
 • S-a constatat eficienta intr-un procent semnificativ: Biomicin Forte in 98% din cazuri si Biomicin in 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificati prin analizele initiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).
 • Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate in paralel pe antibiograme), in plus germenii care au prezentat rezistenta la antibioticul de sinteza, au fost sensibili la Biomicin Forte.

Produs in Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Biomicin A14 15cps Moi Fares

Biomicin A14 15cps Moi Fares

Capsule moi Biomicin A14 fost Biosept Plus Fares antibiotic natural cu efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator eficienta in 80 din cazuri

Da Nu