Biomicin Forte (Antibiotic Natural) A15 15 capsule moi Fares

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5941141008072

Produs nou

Fares

26,00 lei

Descriere

Capsule moi "Biomicin Forte A15" Fares, antibiotic natural cu efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator (eficienta in 98% din cazuri). Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor, iar daca sunt izolate din matricea vegetala, constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, fiind din acest motiv cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul multor afectiuni. De exemplu, din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential. Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Actionand impreuna prin sinergism, sunt mai eficienti decat un singur compus izolat din ulei, iar bacteriile nu pot dezvolta rezistenta la ele, asa cum se petrece la antibioticele de sinteza, care sunt formate dintr-o singura substanta activa. Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale, demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativa naturala lipsita de efecte secundare pentru tratamentul antibiotic clasic al afectiunilor produse de o gama foarte lagra de germeni patogeni, fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezinta intolerante, alergii sau rezistenta la antibiotice.

Ingrediente:

ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum), ulei de floarea-soarelui.

Uleiul esential de cimbru, bogat in carvacrol si timol, are efecte antibacteriene cu un spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare si antispastice. Conform studiilor, compusii uleiului volatil de cimbru actioneaza la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducandu-i permeabilitatea si astfel distrugand microorganismele respective. Conform unor studii foarte recente, uleiul de cimbru potenteaza activitatea unor antibiotice prin corelarea tratamentului alopat cu cel natural cu cimbru, evitandu-se cazurile de rezistenta a bacteriilor la tratament sau de recidiva a infectiei.

Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat in stomatologie datorita eugenolului din compozitia sa, ce are efect anestezic. Studiile au demonstrat ca are proprietati antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive si gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, stimulente generale si antinevralgice.

Actiuni:

antibacterian cu actiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans), antiviral, antifungic (Candida albicans), antiparazitar, antiinflamator, antispastic.

Indicatii:

 • infectii respiratorii (viroze, gripa, sinuzita, faringo-amigdalita, traheo-bronsita, astm bronsic, pneumonie virala, supuratii bronhopulmonare);
 • infectii digestive (enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale);
 • infectii urogenitale (uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite, anexite).

Contraindicatii:

 • Nu se recomanda in caz de ulcer gastroduodenal si gastrita, femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza, copiilor sub 10 ani.
 • Nu se administreaza pe stomacul gol!

Mod de administrare:

 • copii intre 10-14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa;
 • copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

Durata unei cure este de 10-14 zile, administrarea putandu-se relua dupa o pauza de 2 saptamani.

Evaluarea eficientei:

Preparatele Biomicin Forte si Biomicin au fost evaluate clinic si prin analize de laborator la pacienti cu faringo-amigdalite si cu infectii urinare. S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene si pe uroculturi.

 • S-a constatat eficienta intr-un procent semnificativ: Biomicin Forte in 98% din cazuri si Biomicin in 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificati prin analizele initiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).
 • Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate in paralel pe antibiograme), in plus germenii care au prezentat rezistenta la antibioticul de sinteza, au fost sensibili la acest atibiotic natural.

S-a administrat Biomicin forte, capsule moi timp de 21 zile, in doza de 1 x3 cps/ zi, la 32 pacienti cu patologie infectioasa bronhopumlonara cronica acutizata, manifestata prin tuse cu expectoratie, dispnee, durere toracica, febra, astenie.

 • S-a constatat ca tratamentul cu Biomicin forte a fost suficient ca unic tratament pentru ameliorarea/absenta simptomelor clinice la 96,7% pacienti si a condus la stergerea leziunilor pneumonice la bolnavii cu pneumonii trenante, la reducerea fenomenelor clinice de supuratie bronsica la bolnavii cu bronsiectazii, iar sputa a devenit din purulenta, mucoasa si s-a diminuat cantitativ.
 • Biomicin forte, capsule moi a fost bine tolerat de 93% pacienti si lipsit de efecte adverse.

Produs in Romania.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(2 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (2)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-10-14

Recomand

De cand am incercat acest produs nu mai lipseste de la noi din casa, cand e nevoie foloseste toata familia. Este foarte bun in caz de dureri de gat, raceala, gripa. Intr-adevar cu o jumate de ora dupa ce inghit capsula simt gustul acela de cimbru in gura, dar pe mine nu ma deranjeaza. Isi face efectul in foarte scurt timp, calmeaza durerea din gat dupa 2-3 capsule deja si dupa 2 zile de tratament trece si raceala. Recomand cu incredere, e bine sa le aveti in casa, mai ales in aceasta perioada.

   Nota 
   2018-12-28

   Mi s-a recomandat biomicin forte in momentul in care m-am plans de o infectie urinara ca recidiva destul de des.
   Am fost surprinsa sa aflu ca uleiul de cuisoare impreuna cu uleiul de cimbru formeaza un antibiotic natural puternic si mi s-a recomandat o cura de 10 zile.
   Disconfortul a disparut dupa doua zile de utilizare si am constata dupa tratament o rezistenta mai mare in fata infectiilor urinare sau virozelor respiratorii.
   A folosit si sotul meu intr-o viroza, si simptomele neplacute au fost mai usor de suportat!

     Comentariul tau

     Biomicin Forte (Antibiotic Natural) A15 15 capsule moi Fares

     Biomicin Forte (Antibiotic Natural) A15 15 capsule moi Fares

     Capsule moi Biomicin Forte A15 Fares antibiotic natural cu efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator eficienta in 98 din cazuri

     Da Nu