Antiviral Promo 1plus1 - 60cmp Dacia Plant

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6421930112290

Produs nou

Dacia Plant
Obtine o reducere. Detalii

32,50 lei

Descriere

„Antiviral” - comprimate Dacia Plant, produs natural care sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor. Are actiune imunostimulenta si antivirala, fiind recomandat in viroze respiratorii si infectii virale cu diverse localizari.

Virusurile sunt agenti patogeni de dimensiuni foarte mici (intre 8 si 500nm) care se reproduc numai in interiorul celulelor vii pe care le infesteaza, producand infectii virale (denumite si viroze). Din punct de vedere biochimic, virusurile sunt nucleoproteine alcatuite din molecule de acizi nucleici (ADN sau ARN) care au un invelis proteic denumit capsida. Infectiile virale pot fi localizate la nivelul tractului respirator (virozele respiratorii), tractului gastrointestinal (gastroenteritele virale), aparatului genital (infectiile cu virusul Herpes simplex de tip 2 sau papilomavirus), precum si la nivelul organelor: ficat (hepatite virale), piele (veruci, herpes, zona Zoster), meninge (meningoencefalita virala) etc.

Ingrediente:

extract hidroalcoolic din radacina de astragalus (Astragalus membranaceus) 10:1 - 150 mg, fructe de anason (Pimpinella anisum) - 125 mg, propolis - 100 mg, radacini de iarba-mare (Inula helenium) -75 mg, extract hidroalcoolic 10:1 din parti aeriene de echinacea (Echinacea purpurea) -  50 mg, ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) - 4 m, ulei esential de cimbru (Thymus vulgaris) - 1 mg, agenti de incarcare - celuloza microcristalina si lactoza monohidrat, agent antiaglomerant - dioxid de siliciu coloidal.

Contraindicatii:

sarcina, alaptare, intoleranta la propolis, lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare

Se administreaza adultilor si tinerilor cu varsta peste 15 ani cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi si copiilor cu varsta de 5-15 ani cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa in cure de 3 luni de zile cu pauze de 3 saptamani intre 2 cure.

Produs in Romania de Dacia Plant SRL. Tara de provenienta: Romania.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Antiviral Promo 1plus1 - 60cmp Dacia Plant

Antiviral Promo 1plus1 - 60cmp Dacia Plant

Antiviral comprimate Dacia Plant produs natural care sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor Are actiune imunostimulenta si antivirala fiind recomandat in viroze respiratorii si infectii virale cu diverse localizari

Da Nu