Capsule Vegetale Anti-Gas, 60cps Paradisul Verde

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6426316000635

Produs nou

Paradisul Verde
Obtine o reducere. Detalii

25,50 lei

Descriere

Capsule vegetale 100% naturale „Anti – GAS” Paradisul Verde, ce contribuie la normalizarea tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii colonului.

 

Ingrediente/capsula:

carbune activ 262.5mg, capsula vegetala, pulbere din radacina de ghintura (Gentiana lutea) - 43.75mg, extract apos uscat 4:1 din frunze de anghinare (Cynara scolymus) - 21.9mg. pulbere din parti aeriene de cimbrisor (Thymus serpillum) - 18.35mg, ulei esential de cimbru (Thymus satureioides) - 1.4mg, ulei esential de sovarf (Origanum vulgare), ulei esential de cuisoare (Eugenia caryophyllus).

 

Carbunele este o roca sedimentara formata prin carbonizare din resturile unor plante de acum sute de milioane de ani. Aceste plante se scufundau dupa moartea lor in mlastina si aici, fiind izolate de aerul atmosferic, sufereau o serie de procese anaerobe care in primele faze formau turba. Procesele de incarbonizare se intensificau datorita straturilor de sedimente depuse in timp peste ele, se creau deci temperaturi si presiuni ridicate in urma carora se continua eliminarea apei si se forma in ordine carbunele brun, huila si antracitul.

 

Carbunele activ, numit si carbune activat sau carbune medicinal, este un carbune procesat pentru a avea pori mici (cu volum mic), avand in acest fel o mai mare suprafata de absorbtie a produsilor toxici din reactiile chimice. El are efect de detoxificare, fiind utilizat in tratamentul intoxicatiilor si a supradozelor cauzate prin ingerare, in diaree, indigestie si flatulenta. Totusi, carbujnele activ nu este eficient in intoxicatii cu acizi tari sau alcalii, cianuri, fier, litiu, arsen, metanol, etanol sau etilenglicol.

 

Mod de administrare:

se iau 2-4 capsule pe zi.

Precautii si contraindicatii: constipatie cronica.

Produs in Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-06-30

Un produs eficient

Iau aceste Capsule vegetale anti - gas de la Paradisul verde de 2 luni si sunt foarte multumita de ele. Am avut o constipatie cronica, mereu am fost balonata si aproape mereu am avut un disconfort stomacal. Am inceput sa iau aceste pastile naturale si dupa 2-3 saptamani am observat ca parca nu ma mai simt asa balonata si nici nu ma constip atat de usor. O sa iau in continuare, vreau sa fac o cura de 3 luni dupa care o sa fac o pauza ma gandesc.

   Comentariul tau

   Capsule Vegetale Anti-Gas, 60cps Paradisul Verde

   Capsule Vegetale Anti-Gas, 60cps Paradisul Verde

   Anti GAS Paradisul Verde, capsule vegetale ce contribuie la normalizarea tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii colonului. Produs 100 natural.

   Da Nu