Anghinare 20cmp Remedia

5944747001256

Produs nou

Diversi producatori

8,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

De la Laboratoarele Remedia, comprimate cu efect detoxifiant ce sustin functionarea normala a sistemului digestiv si a celui hepatobiliar. Compozitie: extract din frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu 2.5% cinarina – 250 mg. Mod de administrare: se iau cate 1–2 comprimate de 3 ori pe zi inainte de masa.

Stiati ca: secretia biliara e responsabila pentru digestia si absorbtia grasimilor, ajuta tranzitul intestinal si este o cale de eliminare a unor produsi de catabolism (colesterol si pigmenti biliari), astfel incat functionarea defectuoasa a vezicii biliare poate fi cauza unor tulburari diverse ale sistemului digestiv, ce se evidentiaza prin flatulenta, eructatii, greata, digestie dificila. Anghinarea, prin efectul ei de crestere a secretiei si eliminarii bilei este utilizata pentru ameliorarea unor tulburari ale sistemului digestiv (balonare, crampe, indigestie, greata, lipsa apetitului) si ale celui hepatobiliar.

Va recomandam pentru imbunatatirea digestiei Anghinare 20cmp Remedia!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Anghinare 20cmp Remedia

Anghinare 20cmp Remedia

Anghinarea, prin efectul ei de crestere a secretiei si eliminarii bilei este utilizata pentru ameliorarea unor tulburari ale sistemului digestiv (balonare, crampe, indigestie, greata, lipsa apetitului) si ale celui hepatobiliar.

Da Nu