Filtre Ceai din Hartie Nealbita marimea.2 Lebensbaum

4012346626505

Produs nou

Lebensbaum
Obtine o reducere. Detalii

25,50 lei

Descriere

100 bucati filtre de hartie nealbita pentru a savura gustul natural deosebit al ceaiului dvs. preferat! Acestea asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei si nu lasa gust de hartie. Este atat de usor: turnati ceaiul in punga si agatati saculetul umplut in cana / vasul cu apa. Contine 100 bucati filtru de ceai marimea 2 (S).

Stiati ca?

Compania Lebensbaum (in traducere directa `Copacul Vietii`) furnizeaza din 1979 ceai, cafea si condimente 100% ecologice, pentru a asigura produse de cea mai inalta calitate. In plus, ingredientele sunt asigurate din locurile lor de origine, din acelasi motiv, fiind apoi procesate in unitatile de productie proprii. Pentru firma Lebensbaum, o companie nu valoreaza nimic decat daca aceasta are in vedere natura si serveste oamenilor!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Filtre Ceai din Hartie Nealbita marimea.2 Lebensbaum

Filtre Ceai din Hartie Nealbita marimea.2 Lebensbaum

100 bucati filtre de hartie nealbita pentru a savura gustul natural deosebit al ceaiului dvs. preferat! Acestea asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei si nu lasa gust de hartie. Este atat de usor: turnati ceaiul in punga si agatati saculetul umplut in cana / vasul cu apa. Contine 100 bucati filtru de ceai marimea 2.

Da Nu