Sticla Playground 600ml Equa

6090000246861

Produs nou

Equa

45,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

Sticlele EQUA fara BPA rezista la temperaturi de pana la +100°C (+212°F), sunt atractive, au modele si culori variate, create pentru a satisface toate gusturile şi cerintele.

BPA (bisfenol A) este o substanta organica, obtinuta doar pe cale sintetica, ce poate produce modificari ale continutului containerelor de plastic in compozitia carora se gaseste, putand cauza alergii, tulburari hormonale si chiar cancer de san sau de prostata.

Pentru ca echipa EQUA doreste sa traim intr-un mediu mai curat, EQUA doneaza 10% din profitul net, organizatiilor ecologice.

Recomandari: Datorita materialului, de origine organica, din care sunt fabricate, sticlele EQUA sunt foarte uşoare şi pot fi luate oriunde.

Manerul din material textil aflat sub capac a fost gandit special pentru ca sticlele sa poata fi agatate cu uşurinta, de exemplu se pot pune pe mana.

Sticlele Equa fara BPA au un design realizat de ZkotZ d.o.o. din Slovenia, si sunt executate pentru aceasta firma in China.

Produs in China. Tara de provenienta: Slovenia. .

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sticla Playground 600ml Equa

Sticla Playground 600ml Equa

Sticla Equa BPA free fara BPA fabricata dintr un material de calitate superioara de origine organica Eastman Tritan reciclabila biodegradabila si fara BPA bisfenol A Este un ambalaj sigur pentru sanatatea organismului uman si nedaunator mediului ambiant

Da Nu