Shaker pentru Bauturi 600ml Natumi

Acest produs nu mai este in stoc

5902650276178

Produs nou

Natumi
Obtine o reducere. Detalii

18,00 lei

Descriere

Un agitator (shaker) pentru prepararea bauturilor, fabricat din material plastic (PP5) non-toxic, de inalta calitate. Un shaker cu sigla Natumi este un produs ideal pentru prepararea si depozitarea diferitelor tipuri de bauturi bogate in proteine si nutrienti, precum si la prepararea si transportul smoothie-urilor cu fructe. Agitatorul include o sita speciala care faciliteaza amestecarea componentelor si are o duza cu capac ce permite inchiderea sa etansa si utilizarea usoara a produsului. Agitatorul este etans, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgerea continutului sau si este usor de curatat, recomandandu-se spalarea sa manuala.

 

PP sau polipropilena este un material plastic obtinut prin polimerizare, folosit mai ales la instalatiile de incalzire. Este translucida daca nu este colorata si are un nivel intermediar de cristalinitate, mai mare decat a polietilenei de mica densitate (PEMD) dar mai mic decat cea polietilenei cu densitate mare (PEID / polietilena de inalta densitate). Polipropilena obisnuita este dura si flexibila, mai ales daca este copolimerizata cu etilena, fiind din aceasta cauza folosita ca material plastic pentru industria de automobile.

 

Produs in Germania.

Tara de proveniente: Polonia.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Shaker pentru Bauturi 600ml Natumi

Shaker pentru Bauturi 600ml Natumi

Un agitator (shaker) pentru prepararea bauturilor, fabricat din material plastic (PP5) non-toxic, de inalta calitate. Este ideal pentru prepararea si depozitarea diferitelor tipuri de bauturi bogate in proteine si nutrienti, precum si la prepararea si transportul smoothie-urilor cu fructe.

Da Nu