Cutie pentru Pranz din Bioplastic – Roz 500ml Chic Mic

Acest produs nu mai este in stoc

4260595858417

Produs nou

Chic Mic
Obtine o reducere. Detalii

69,00 lei

Descriere

Cutie „Urban Lunchbox” patrata de culoare roz, in gama de produse „bioloco plant” a firmei chic.mic din Germania. Este echipata cu manere practice pentru deschidere si inchidere usoara, are 16cm x 17.5cm x 6cm si 249g grautate si este fabricata din material plastic vegetal (acid polilactic / PLA) ce rezista la temperaturi de pana la 70 grade Celsius, nu are gust sau miros si nu este toxica (nu are melamina sau bisfenol A / BPA). Creata si fabricata in mod ecologic din material reciclabil, aceasta cutie se poate introduce si in masina de spalat vase.

 

PLA este un poliester alifatic termoplastic obtinut prin fermentatie din resurse regenerabile (amidon din porumb, trestie de zahar), biodegradabil in anumite conditii. Poate intra in contact cu lichide fierbinti (pana la 110 grade Celsius), fiind astfel folosit la pliculetele de ceai, are intrebuinari in domeniul medical (stenturi sau cusaturi dupa operatii), este intrebuintat la confectionarea camasilor (poate fi calcat), este util pentru crearea diverselor ambalaje (saci de compost) sau a tacamurilor de unica folosinta, se fac din el scutece, absorbante si tampoane etc.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Cutie pentru Pranz din Bioplastic – Roz 500ml Chic Mic

Cutie pentru Pranz din Bioplastic – Roz 500ml Chic Mic

Cutie „Urban Lunchbox” patrata de culoare roz, in gama de produse „bioloco plant” a firmei chic.mic din Germania. Este echipata cu manere practice pentru deschidere si inchidere usoara, are 16cm x 17.5cm x 6cm si 249g grautate si este fabricata din material plastic vegetal (acid polilactic / PLA) ce rezista la temperaturi de pana la 70 grade Celsius.

Da Nu