Tel De Bambus Pentru Ceai Matcha - Clearspring

5021554989486

Produs nou

Clearspring

Descriere

Tel de bambus pentru ceai Clearspring, folosit traditional la prepararea ceaiului matcha. Sculptat dintr-o singura bucata de bambus, acest tel este folosit traditional pentru a amesteca pudra de ceai cu apa fierbinte. Tipul de bambus folosit, forma dintilor si numarul lor, grosimea si lungimea bambusului si culoarea firului ce este tesut in jurul partii inferioare a dintilor sunt elemente ce definesc calitatea acestor teluri. Sunt unele de inalta calitate cu cate 100 de dinti, cu ajutorul carora ceaiul matcha obtinut este unul fin si spumos. Este posibil sa nu aveti la dispozitie o jumatate de ora pe zi pentru ceremonia oficiala de ceai, dar cu acest tel pentru ceai, autentic si elegant, puteti experimenta acasa esenta artei ceremoniei ceaiului.

Intretinere: telul trebuie curatat si uscat dupa fiecare utilizare. Pentru aceasta umpleti un bol pe jumatate cu apa si rotiti telul in ea sau rotiti-l sub jetul de apa de la robinet, iar apoi clatiti-l cu apa curata. Retineti ca telul se spala cu apa calduta, niciodata cu detergent, iar dupa ce este clatit trebuie asezat pe baza cu dintii in sus (sau pus in suportul sau daca aveti unul). Inainte de fiecare utilizare verificati integritatea telului si indepartati orice bucata rupta, pentru siguranta dumneavoastra. Este bine sa pastrati telul intr-un spatiu bine ventilat, nu in carcasa de plastic (cu exceptia cazului in care il purtati cu dumneavoastra) si sa-l feriti de lumina directa a razelor soarelui.

Produs destinat contactului cu alimentele. Produs in China. Tara de provenienta: Anglia.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Tel De Bambus Pentru Ceai Matcha - Clearspring

Tel De Bambus Pentru Ceai Matcha - Clearspring

Tel traditional de bambus pentru prepararea ceaiului matcha produs destinat contactului cu alimentele Produs in China Tara de provenienta Anglia

Da Nu