Absorbante de Zi cu Banda Far-IR Anion Bio 10buc de 240mm Gentle Day

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

4779030680082

Produs nou

Gentle Day
Obtine o reducere. Detalii

25,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Absorbante de Zi cu Banda Far-IR Anion Bio, Gentle Day. Sunt destinate utilizarii pe timpul menstruatiei regulate si pentru diferite afectiuni asociate ciclului menstrual. Realizate fara materiale nocive sau alergenice (fara clor, parfumuri sau substante chimice care provoaca iritatii ale pielii), nu provoaca disconfort si nu irita pielea.

Caracteristici - Absorbante de Zi cu Banda Far-IR Anion:

Pereti laterali care protejeaza impotriva scurgerilor. Sunt obtinute din straturi perfect respirabile ce permit circulatia aerului. Asigura o suprafata uscata iar banda de anioni opreste bacteriile sa se raspandeasca in absorbant.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2022-05-01

Fără iritații

Mă bucur că în sfârșit am găsit niște absorbante potrivite pentru mine. Înainte perioada menstruației era un chin deoarece din cauza absorbantelor mă iritam foarte tare. Aceste absorbante nu conțin alergeni, chimicale și datorită stratului de anioni nu provoacă disconfort și nici iritații. Vă recomand să le încercați.

   Comentariul tau

   Absorbante de Zi cu Banda Far-IR Anion Bio 10buc de 240mm Gentle Day

   Absorbante de Zi cu Banda Far-IR Anion Bio 10buc de 240mm Gentle Day

   Sunt destinate utilizarii pe timpul menstruatiei regulate si pentru diferite afectiuni asociate ciclului menstrual. Realizate fara materiale nocive sau alergenice (fara clor, parfumuri sau substante chimice care provoaca iritatii ale pielii), nu provoaca disconfort si nu irita pielea.

   Da Nu