logo

 ( L-V: 10-18 ) 0771037809
 0268474321

Login Form




GERMINATOR 4 VASE PLASTIC
GERMINATOR 4 VASE PLASTIC
28.00 RON
24.00 RON
Reducere: 4.00 RON
STORCATOR MANUAL LEXEN Healthyjuicer
STORCATOR MANUAL LEXEN Healthyjuicer
237.00 RON
220.00 RON
Reducere: 17.00 RON
SIROP ARTAR BIO CLASA A 250ml BIORGANIK
SIROP ARTAR BIO CLASA A 250ml BIORGANIK
42.50 RON
ULEI INTRETINEREA SANILOR 30ml VEDICAULEI JOJOBA BIO 100ml METRAFO
ULEI JOJOBA 100ml MAYAM
Imagine mare...


ULEI JOJOBA 100ml MAYAM

Pret pe unitate (piece): 34.00 RON


Pune o intrebare despre produs

ULEI JOJOBA 100ml MAYAM

 

Ulei presat la rece din seminte de jojoba (Simmondsia chinensis) provenite din agricultura organica

Descriere:

Jojoba este un arbust cu înălţimea de 3 până la 6 m ce creşte în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală şi de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obţinut prin presarea la rece a boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumită şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele.

Proprietăţile seminţelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni şi azteci. Uleiul extras din seminţe este defapt o ceară lichidă asemănătoare sebumului uman, fiind destul de diferită faţă de majoritatea uleiurilor vegetale comune.

Uleiul de jojoba (ceara de jojoba) controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Se absoarbe rapid și se potrivește pentru orice tip de piele, fiind un ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea și vitalitatea pielii.

Tara de provenienta – Mexic

Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul Ecocert.

Specificaţii tehnice LOT VE4210:

  • gravitate specifică – 0,8614
  • indice de refracţie – 1,460
  • valoare acid – 0,74
  • valoare iodine – 91,5
  • indice de saponificare – 88,3

Compozitie chimica (lot VE4210):

Acid gadoleic – 74,3%, acid erucic – 13,7%, acid oleic – 8,0%, acid palmitic – 1,0%, acid nervonic – 0,7%, acid palmitoleic – 0,6%, acid stearic – 0,5%, acid linoleic – 0,5%.

Actiuni:

Echilibrant al secreţiei de sebum, emollient, protector al filmului hidrolipidic al pielii, penetrant, nu lasă urme lucioase, nu este comedogen, antiinflamator, hrănitor, catifelant, uşor cicatrizant, calmant, reechilibrant.

Utilizari cosmetice:

pentru ten mixt sau gras, piele uscată, deshidratată, menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii, hidratant de buze, bază de machiaj, ulei pentru cuticule, balsam capilar, păr uscat pentru strălucire şi vitalitate, păr gras pentru reglarea excesului de sebum capilar, adjuvant în eliminarea progresivă a mătreţii.

Mod de intrebuintare:

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire, inclusiv după epilare sau bărbierit
  • poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient într-o compoziţie bifazică pentru demachiant de ochi
  • nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor şi cuticulelor
  • ca atare aplicat pe păr sau ca ingredient în măşti de păr, alături de uleiul de ricin şi alte uleiuri esenţial specifice
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice dedicate îngijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare
  • inclus în compoziţii pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, elasticizare şi emoliere
  • ca ingredient în formularea loţiunilor de îngrijire cotidiană a tenului mixt şi gras
  • ideal ca bază de masaj alături de uleiuri esenţiale specifice
  • ca ingredient în măşti capilare pentru părul gras sau părul uscat, dar scalpul gras

Combinatii speciale:

  • cu ulei esenţial de oregano sau rozmarin pentru îngrijire capilară
  • cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru aplicare pe părul uscat
  • cu ulei de argan şi ulei esenţial de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasă şi mixtă
  • cu ulei de borago, rosa mosqueta şi esenţial de geraniu pentru regenerarea pielii
  • cu ulei de crin alb şi ulei esenţial de geraniu pentru pete de vârstă, cuperoză
  • cu ulei de primulă, borago şi ulei esenţial de morcov pentru soluţie regenerantă de noapte

Atentie:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.
  • nu este toxic, iritant sau sensibilizant
  • se utilizeaza in uz extern!

Prezentare:

Sticla de 100 ml.






Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.


Last Updated: Thursday, 24 May 2012 19:25

Cosul Dvs

Cosul DVS. este gol

Magazin

Aparate de bucatarie Alimente    Bio       Fainuri       Cereale       Cereale expandate       Condimente & Aditivi       Zahar-Miere-Indulcitori       Fructe uscate       Bauturi instant       Inlocuitori de lapte       Seminte oleaginoase       Fulgi de cereale       Dulciuri crocante       Paste fainoase       Sucuri de fructe si legume       Seminte pentru germinare       Uleiuri presate la rece       Vin    Conventional       Uleiuri presate la rece    Apa Altele    Diverse    Afrodisiace    Alge    Aparatura    Apicole    Argila    Bauturi    Bio    Biscuiti    Cafea cereale    Carti    Ceaiuri    Cereale    Condimente    Cosmetice    Crema    Detergenti    Dulciuri    Faina    Favisan    Fructe    Fructe uscate    Gel    Leguminoase    Lumanari    Oleaginoase    Otet    Oua    Paste    Patiserie    Picaturi terapeutice    Sacose    Sapun    Semipreparate    Sirop    Sucuri    Supliment    Supozitoare    Tincturi    Uleiuri    Uleiuri volatile    Unguent    Ceai    Stand uleiuri volati    Tachyon    Vin    Cadouri    Siropuri    Superalimente    Apa    Indulcitori EN-GROSS    CEREALE       BOABE       PASTE       FULGI & MUSLI       FAINURI & ALTELE    APARATURA    DULCIURI, CROCHETE, SNACKSURI, ETC.    PRODUSE GERMINARE    INDULCITORI    CEAIURI & CONDIMENTE    SUCURI/ BAUTURI/ VINURI    FRUCTE/SEMINTE    LEGUMINOASE    ULEIURI    PRODUSE DE CURATENIE & COSMETICE    SUPLIMENTE

Afiseaza toate produsele

Actualizat: 24/05/2012
Motorizat de Joomla! Validat: XHTML and CSS.
Copyright © 2009 ParadisulVerde.com
Implementat de Quasar Compserv Paradisul Verde - Universul tau naturist-bio Top66 Statistici A-Z Director web AdreseUtile.ro-Ghidul
agentilor economici online din Romania Free PageRank Checker