STICK PIATRA ALAUN UNISEX 120g TRIO VERDE

Stick cu piatra de alaun (Potasium alum), deodorant natural unisex Trio Verde.

Piatra de alaun, numita si „piatra magica”, este o sare ce se gaseste in natura sub forma de cristal translucid, alb si incolor si este o alternativa naturala la deodorantele conventionale existente pe piata. Sustine reglarea transpiratiei naturale a pielii, reducand fluxul acesteia si luptand impotriva bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute.

Actiuni: are proprietati calmante si deodorante, dar si usor astringente si antiseptice, asigurand o igiena foarte buna fara sa intervina in functionarea normala a corpului.

Mod de intrebuintare: fiind solubila in apa, se aplica pe pielea umeda sau uscata, umezindu-se usor inainte de folosire.

ULEI ARGAN VIRGIN 50ml TRIO VERDE

Ulei de argan virgin (presat la rece), Trio Verde.

Uleiul de argan este extras din fructele „arborelui vietii”, fiind cunoscut si sub numele de „aurul verde al desertului”. Din punct de vedere cosmetic, este un adevarat elixir al tineretii ce hraneste si hidrateaza intens pielea, estompeaza ridurile fine si netezeste ridurile adanci.

Proprietatile exceptionale ale uleiului de argan deriva din continutul ridicat de vitamina A, E (activitate antioxidanta) si F (activitate nutritiva si emolienta), Omega 3, Omega 6, Omega 9 si antioxidanti care favorizeaza reinnoirea celulara, refac nivelul de hidratare al pielii si incetinesc uscarea acesteia. Rezultate impresionante ale utilizari uleiului au fost remarcate si la persoane a caror piele prezinta cicatrici, vergeturi, vanatai, arsuri si chiar eczeme, deoarece acesta intensifica producerea fibrelor de colagen.

Actiuni: antirid, antioxidant, hidratant, emolient, cicatrizant.

UNT SHEA NERAFINAT ORGANIC 100g TRIO VERDE

Unt ecologic nerafinat de shea Trio Verde, unt pur obtinut prin presare mecanica.

Untul de shea, cunoscut si sub numele de unt de karite, este extras din nucile de karite – un arbore ce creste necultivat in regiunile de savana ale Africii de Vest si Centrale. Tarile occidentale abia incep sa cunoasca beneficiile considerabile pentru sanatate si frumusete ale acestui unt, beneficii stiute de africani de mii de ani.

Actiuni:

  • calmant, cicatrizant, antiinflamator, antioxidant, hidratant;

  • are rol benefic in diminuarea ridurilor, hidratarea pielii, reinnoirea celulelor si stimularea circulatiei;

  • contine de asemenea acid cinamic , o substanta care ajuta la protejarea pielii de razele nocive UV;

  • are un continut ridicat de acizi grasi, vitamina A si vitamina E – necesare pentru amentine elasticitatea si a proteja pielea de factorii de mediu si de radicalii liberi.

Indicatii: untul de shea este folosit pentru a ajuta la vindecarea arsurilor, ranilor, cicatricilor, dermatitei, psoriazisului, matretii si vergeturilor.

ULEI JOJOBA VIRGIN 10ml TRIO VERDE

Ulei virgin de jojoba

Descriere:

Uleiul de jojoba este o ceara lichida extrasa din semintele de jojoba (Simmondsia chinensis) prin presare la rece, fara aditivi. Este un excelent agent de hidratare, avand proprietati variate in industria cosmetica.

Este unul dintre cele mai eficiente uleiuri datorita puterii sale rapide de absorbtie. Recomandat tuturor tipurilor de piele, uleiul de jojoba lasa o senzatie de catifelare dupa aplicare.

Actiuni:

  • Are un rol major in imbunatatirea elasticitatii si supletii pielii, omogenizandu-se perfect cu sebumul natural. Uleiul aplicat pe piele formeaza un strat foarte subtire, non-gras, ce permite ca aceasta sa respire, controland in aceasi timp nivelul de umiditate.
  • Pentru ingrijirea parului si a scalpului, regleaza excesul de sebum, fortifica firul de par in profunzime si ii ofera volum, stralucire si vigoare.
  • Poate fi un foarte bun demachiant natural, baza pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament in mentinerea frumusetii mainilor si a sanatatii unghiilor.

Mod de intrebuintare:

Pentru fata si corp :

  • Se aplica prin pulverizare pe fata proaspat curatata, tinand ochii inchisi. Se maseaza usor si se lasa pana cand uleiul este complet absorbit de ten.
  • Pentru demachiere se aplica cateva picaturi pe o discheta cosmetica si se curata apoi tenul.
  • Pe corp, uleiul se aplica direct dupa baie sau dus.

Pentru par:

  • Ca masca, aplicati-l pe toata suprafata parului, pornind de la radacina si lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de spalare. Samponati si clatiti. De asemenea, puteti adauga 5-7 ml ulei de jojoba in 100 ml sampon sau balsam de par.
  • Pentru stralucire, aplicati putin ulei de parul umed sau pe varfuri.

Prezentare:

Flacon cu 10 ml de ulei.

ULEI JOJOBA VIRGIN 100ml TRIO VERDE

Ulei virgin de jojoba

Descriere:

Uleiul de jojoba este o ceara lichida extrasa din semintele de jojoba (Simmondsia chinensis) prin presare la rece, fara aditivi. Este un excelent agent de hidratare, avand proprietati variate in industria cosmetica.

Este unul dintre cele mai eficiente uleiuri datorita puterii sale rapide de absorbtie. Recomandat tuturor tipurilor de piele, uleiul de jojoba lasa o senzatie de catifelare dupa aplicare.

Actiuni:

  • Are un rol major in imbunatatirea elasticitatii si supletii pielii, omogenizandu-se perfect cu sebumul natural. Uleiul aplicat pe piele formeaza un strat foarte subtire, non-gras, ce permite ca aceasta sa respire, controland in aceasi timp nivelul de umiditate.
  • Pentru ingrijirea parului si a scalpului, regleaza excesul de sebum, fortifica firul de par in profunzime si ii ofera volum, stralucire si vigoare.
  • Poate fi un foarte bun demachiant natural, baza pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament in mentinerea frumusetii mainilor si a sanatatii unghiilor.

Mod de intrebuintare:

Pentru fata si corp :

  • Se aplica prin pulverizare pe fata proaspat curatata, tinand ochii inchisi. Se maseaza usor si se lasa pana cand uleiul este complet absorbit de ten.
  • Pentru demachiere se aplica cateva picaturi pe o discheta cosmetica si se curata apoi tenul.
  • Pe corp, uleiul se aplica direct dupa baie sau dus.

Pentru par:

  • Ca masca, aplicati-l pe toata suprafata parului, pornind de la radacina si lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de spalare. Samponati si clatiti. De asemenea, puteti adauga 5-7 ml ulei de jojoba in 100 ml sampon sau balsam de par.
  • Pentru stralucire, aplicati putin ulei de parul umed sau pe varfuri.

Prezentare:

Flacon tip spray cu 100 ml de ulei.

ULEI AVOCADO CRUD 100ml TRIO VERDE

Descriere:

Avocado este fructul arborelui cu acelasi nume (Persea gratissima) din familia lauracee, originar din Mexic si Guatemala, a carui pulpa contine intre 5% si 30 % ulei.

Pentru proprietatile sale uleiul de avocado este utilizat in industria cosmetica pentru ingrijirea pielii, parului si a unghiilor.

O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, fiind recomandat ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate.

Benefic pentru toate tipurile de par, in special cel deteriorat si vopsit, este un tratament simplu, bogat in nutrientii necesari parului matasos, ce confera o stralucire naturala.

Compozitie chimica:

Este bogat in lecitina, vitaminele A, B, D, E, H si K, acid palmitic, contine acizi grasi saturati si mononesaturati.

Actiuni:

Emolient, antibacterian, cicatrizant, hidratant si antirid.

Indicatii:

  • hidrateaza orice tip de ten si previne imbatranirea lui
  • este recomandat pentru zona sensibila din jurul ochilor, atenueaza si combate ridurile
  • restabileste elasticitatea pielii in celulita si atenueaza vergeturile
  • restabileste rapid omogenitatea si integritatea pielii in leziuni minore, iritatii, sau deshidratare
  • desi poate fi folosit in mod regulat pentru ingrijirea cotidiana si pentru toate tipurile de par, el este in mod deosebit recomandat pentru persoanele cu diverse probleme de par si scalp: caderea parului, matreata, par tratat si vopsit chimic, fie de par subtire, tern, lipsit de stralucire
  • este un remediu excelent pentru bataturi
  • amelioreaza diverse probleme dermatologice cum ar fi psoriazisul, acneea, dermatita
  • intarireste si stimuleaza cresterea unghiilor, combate inflamatia de la radacina unghiilor
  • este foarte eficient in ingrijirea pielii sensibile a copiilor
  • ajuta in probleme de gingivita, gingivoragie, sau parodontoza

Mod de intrebuintare:

Pentru fata si corp:

  • se aplica prin pulverizare pe fata proaspat curatata (avand ochii inchisi), se maseaza usor si se lasa pana cand uleiul este complet absorbit de ten. Se foloseste pentru masaj lejer sau aplicatii locale pe corp, fiind o baza neutra ce se poate combina cu diverse uleiuri esentiale.

Pentru par:

  • ca masca, aplicati-l pe toata suprafata parului si lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de spalare, apoi samponati si clatiti;
  • puteti adauga 5-7 ml ulei de avocado la 100ml sampon sau balsam de par;
  • pentru parul uscat si deteriorat, aplicati putin ulei pe varfuri.

Prezentare:

Flacon cu 100 ml de ulei.

ULEI ARGAN VIRGIN SPRAY 250ml TRIO VERDE

Ulei virgin de argan

Descriere:

Uleiul de argan este obtinut prin presarea la rece a semintelor arborelui de argan, intalnit mai ales in sud-estul Marocului si pe 800 000 de hectare in partea atlantica a Africii, dar se mai poate extrage ulei si din samburii fructului de argan, ce contin aproximativ 50% corp gras, ce poate fi extras prin presare.

Din punct de vedere cosmetic, uleiul de Argan este un adevarat elixir al tineretii ce se absoarbe rapid hranind si hidratand intens pielea, estompand ridurile fine si netezind ridurile adanci.

Compozitie chimica:

Compozitia uleiului de argan se aseamana cu a celui de masline:

acid palmitic > 12%, acid stearic 5-7%, acid oleic 47%, acid linoleic 33%, Vitamina A, E si F, acizi grasi omega 3, 6 si 9, antioxidanti.

Actiuni:

  • Uleiul de argan are actiune antioxidanta, este nutritiv si emoilent, favorizeaza reinnoirea celulara, reface nivelul de hidratare al pielii si incetineste uscarea acesteia.
  • Rezultate impresionante ale utilizarii uleiului au fost remarcate si la persoane a caror piele prezinta cicatrici, vergeturi, vanatai, arsuri si chiar eczeme deoarece intensifica producerea fibrelor de colagen.
  • Deoarece ajuta la mentinerea echilibrului pH-ului pielii si secretiei de sebum la un nivel normal, uleiul de argan protejeaza totodata pielea de razele ultraviolete, favorizand un bronz auriu.
  • Rreface firele de par deteriorate, uscate, subtiri sau fragile, da parului un luciu natural si ii asigura umiditatea necesara, impiedicand formarea matretii.
  • Este un intaritor natural al unghiilor deteriorate, redandu-le stralucirea si oferindu-le hidratarea si protectia necesara.

Prezentare:

Flacon tip spray cu 250ml de ulei.

ULEI MIGDALE DULCI VIRGIN 50ml TRIO VERDE

Ulei presat la rece de migdale dulci

Descriere:

Uleiul de migdale dulci este un ulei usor ce nu se absoarbe imediat in piele, insa nici nu o lasa grasa. Este utilizat atat pentru fata si corp, cat si pentru ingrijirea parului, fiind recomandat pentru pielea uscata si sensibila.

Compozitie chimica:

Uleiul de migdale este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi esentiali.

Actiuni:

Are proprietati de regenerare, hidratare, restructurare, tonifiere si antiimbatranire.

Mod de intrebuintare:

Uleiul de migdale dulci poate fi folosit:

  • ca un demachiant natural ce are totodata efecte de hidratare asupra tenului;
  • in perioada rece pentru ingrijirea mainilor.
  • ca ulei de masaj pentru fata si corp, cu efect de tonifiere si antiimbatranire.

Prezentare:

Flacon tip spray cu 50 ml de ulei.

ULEI ARGAN VIRGIN SPRAY 100ml TRIO VERDE

Ulei virgin de argan

Descriere:

Uleiul de argan este obtinut prin presarea la rece a semintelor arborelui de argan, intalnit mai ales in sud-estul Marocului si pe 800 000 de hectare in partea atlantica a Africii, dar se mai poate extrage ulei si din samburii fructului de argan, ce contin aproximativ 50% corp gras, ce poate fi extras prin presare.

Din punct de vedere cosmetic, uleiul de Argan este un adevarat elixir al tineretii ce se absoarbe rapid hranind si hidratand intens pielea, estompand ridurile fine si netezind ridurile adanci.

Compozitie chimica:

Compozitia uleiului de argan se aseamana cu a celui de masline:

acid palmitic > 12%, acid stearic 5-7%, acid oleic 47%, acid linoleic 33%, Vitamina A, E si F, acizi grasi omega 3, 6 si 9, antioxidanti.

Actiuni:

  • Uleiul de argan are actiune antioxidanta, este nutritiv si emoilent, favorizeaza reinnoirea celulara, reface nivelul de hidratare al pielii si incetineste uscarea acesteia.
  • Rezultate impresionante ale utilizarii uleiului au fost remarcate si la persoane a caror piele prezinta cicatrici, vergeturi, vanatai, arsuri si chiar eczeme deoarece intensifica producerea fibrelor de colagen.
  • Deoarece ajuta la mentinerea echilibrului pH-ului pielii si secretiei de sebum la un nivel normal, uleiul de argan protejeaza totodata pielea de razele ultraviolete, favorizand un bronz auriu.
  • Rreface firele de par deteriorate, uscate, subtiri sau fragile, da parului un luciu natural si ii asigura umiditatea necesara, impiedicand formarea matretii.
  • Este un intaritor natural al unghiilor deteriorate, redandu-le stralucirea si oferindu-le hidratarea si protectia necesara.

Prezentare:

Flacon tip spray cu 100 ml de ulei.

ULEI ARGAN VIRGIN 10ml TRIO VERDE

Ulei virgin de argan

Descriere:

Uleiul de argan este obtinut prin presarea la rece a semintelor arborelui de argan, intalnit mai ales in sud-estul Marocului si pe 800 000 de hectare in partea atlantica a Africii, dar se mai poate extrage ulei si din samburii fructului de argan, ce contin aproximativ 50% corp gras, ce poate fi extras prin presare.

Din punct de vedere cosmetic, uleiul de Argan este un adevarat elixir al tineretii ce se absoarbe rapid hranind si hidratand intens pielea, estompand ridurile fine si netezind ridurile adanci.

Compozitie chimica:

Compozitia uleiului de argan se aseamana cu a celui de masline:

acid palmitic > 12%, acid stearic 5-7%, acid oleic 47%, acid linoleic 33%, Vitamina A, E si F, acizi grasi omega 3, 6 si 9, antioxidanti.

Actiuni:

  • Uleiul de argan are actiune antioxidanta, este nutritiv si emoilent, favorizeaza reinnoirea celulara, reface nivelul de hidratare al pielii si incetineste uscarea acesteia.
  • Rezultate impresionante ale utilizarii uleiului au fost remarcate si la persoane a caror piele prezinta cicatrici, vergeturi, vanatai, arsuri si chiar eczeme deoarece intensifica producerea fibrelor de colagen.
  • Deoarece ajuta la mentinerea echilibrului pH-ului pielii si secretiei de sebum la un nivel normal, uleiul de argan protejeaza totodata pielea de razele ultraviolete, favorizand un bronz auriu.
  • Rreface firele de par deteriorate, uscate, subtiri sau fragile, da parului un luciu natural si ii asigura umiditatea necesara, impiedicand formarea matretii.
  • Este un intaritor natural al unghiilor deteriorate, redandu-le stralucirea si oferindu-le hidratarea si protectia necesara.

Prezentare:

Flacon cu 10 ml de ulei.